Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam wybrać ?

Polecane posty

Gość gość

Moim marzeniem był biol-chem i dostałem się do tej klasy. Dostałem się do takiej średniej szkoły, a wczoraj zadzwonili do mnie z jednych lepszych szkoł w mieście i proponują mi żeby tam chodzić. Teraz cała kurde rodzina się tam uparła i chcę, żeby tam chodził. To nie jest klasa biol-chem tylko jakaś mat-geo-fiz. Ja 3 lata gimnazium chodziłem do matematycznej i teraz chcę spróbować czego innego. Moja mama teraz zaczeła na mnie krzyczeć, że mam tam chodzić. Ja po prostu nie mogę. Marzy mi się teraz coś z farmacją itp, a to nie ta klasa. CO byście wybrali na moim miejscu ?

Gość oili
zrób co tylko chcesz, to Twoja decyzja . bliscy możne będą niezadowoleni, ale najważniejsze, żebyś Ty był ;)

Gość gość
Chcą nawet za mnie przenieść papiery

Gość oili
jeśli zależy Ci na Twoim szczęściu i przyszłości będziesz musiał się postawić, widocznie wcześniej musiałeś im ulegać i teraz takie skutki ;) ale musisz być pewny swojego wyboru, żeby później nikt Ci niczego nie wypominał

Gość gość
A mogą za mnie przenieśc papiery ?

Gość oili
tego nie wiem, ale raczej tak... a jest w ogolę ktoś kto jest po Twojej stronie?

Gość gość
Raczej nie. Trochę się im nie dziwie, bo ta szkoła jest trochę słabsza.

Gość oili
jeśli bardzo Ci na tym zależy to sprawdzaj co jakiś czas czy papiery są tam, gdzie powinny, jeśli nie to przenieś je z powrotem ;p ale moim zdaniem to tylko gadanie i nie zrobiliby tego.

Gość gość
Dzisiaj do 9-tej mam zanieść do tej szkoły i jestem przyjęty. Moja mama mówiła poważnie

Gość oili
nie zam Twojej mamy, więc nie wiem jakie będą konsekwencje, teraz wybór należy do Ciebie, pamiętaj żebyś nie żałował . ;) powodzenia