Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shacko

Sex Zdrowie ?

Polecane posty

Gość Shacko

Witajcie ! Mam problem, od jakiegos czasu nie wychodzi mi on z glowy, no wiec od poczatku. Mam 23 lata. Jestem mezatka od 3 lat. maz byl moim pierwszym. 1. Bardzo bolesne miesiaczki podkreslam Bardzo! moge zjesc nospe z pudelkiem i nic to nie da! puchne o 2 rozmiary spodni bol jest nie do zniesienia zaczyna bolec glowa zawroty wymioty i mndleje. taka rutynka od 11 lat. 2. szyjka macicy zawsze badalam i pamietam ze byla na glebokosci calego palca w dni polodne teraz wloze zaledwie na dlugosc paznokcia! co sie stalo dlaczego jest tak niscko? 3. brak orgazmu zero przyjemnosci z seksu. moglabym sobie w tym czasie gazete czytac i kawe popijac total obojetne mi to. dlaczego nie odczowam przyjemnosci a wrecz irytacje? 4. biala maz z sutkow i wloski rosnace na nich :( czarne dlugie trzy wlosy na jednym i jeden na drugim. OBRZYDLIWE wyrywam scinam byle nie miec. 5. nieregularne miesiaczki sa co miesiac ale raz jest 20-24 dni a raz 34-36 a czasami trwa dwa tygodnie i tydzien nie ma i znow ... 6. Jestem w stanach i nie mam ubezpieczenia wiec gin kosztowal by mnie tysiace ktorych nie mam. Dziewczyny doradzcie mi! przepraszam za bledy :)

Gość gość
Wygląda na zaburzenia hormonalne. Co do mazi z piersi to może masz podwyższoną prolaktynę.

Gość shacko
Dużo czytalam na temat hormonów i szczególnie prolaktyna , jej nadmiar do mnie pasuje. Ale to wyjasnia jedno a co z szyjaka macicy ? I dlaczego nie mam orgazmu? To takie irytujące :('chce byc wpelni kobieta chce czuc sie pewnie i moc podnieś glowe ! A ja czuje sie jak jakiś kaleka :( maz cos burczy ze o dziecko sie starac za parę lat trzeba a ja nie mam pojęcia czy ja mogę nawet :( to takie okropne uczucie:( Chyba jedyne rozwiązanie to leciec do Polski bo tam place skladki i mam ubezpieczenie. Czy to wszystko musi byc tak poplątane ? Ja chce żyć normalnie!

Gość gość
Jaką antykoncepcję stosujesz i jak długo Wyglądo u ciebie na rozwaloną gospodarkę hormonalną.

Gość Shacko
Od trzech lat stosujemy jedynie prezerwatywy... Co moge zrobic ? Nigdy nie bralam lekow hormonalnych, ba ! antybiotyki moze 3 razy w zyciu! nigdy nie chorowalam wszyscy padali na grype wiosna zima a ja nic nawet katar sie mnie nie trzymal... teraz jak zlapie przeziebienie to lipa ! leze dwa tygodnie goraczka trzyma mnie w garsci mocno jak raz zlapie. co sie stalo ze tak nagle sie wysypalam ?