Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona--ciezarna

Rozwarcie na opuszek 8 tydzień

Polecane posty

Gość zmartwiona--ciezarna

Na ostatnim badaniu ginekologicznym okazało się że mam już rozwarcie na puszek palca, do tego sama odczuwam ciągłe skurcze macicy i ból podbrzusza, biorę leki na podtrzymanie ciąży ale skurcze nadal są intensywne, lekarz powiedział że dopóki nie ma krwawienia czekamy. Kolejne badanie za 2 tygodnie mam nadzieję że rozwarcie się nie powiększy. Czy któraś z Was miała takie problemy na początku ciąży i czy udało się jej szczęśliwie dotrzymać do terminu porodu.

Gość gość
nospa i leżeć

Gość gość
dziękuję za odpowiedź czy ktoś jeszcze miał może taką sytuację

Gość gość
tak ale w 7msc...pojawilo sie krwawienie - noi skierowanie do spzitala i tam leżała miesiąc z nogami do góry (masakra) i potem juz poleiwanie w domu do konca 9msc

Gość u-nas
też miałam problemy, ale dopiero od 24tc... fenoterol + nospa, jeśli i tak skurcze się pojawiały i praktycznie cały czas musiałam leżeć, zero stresów, seksu i podnoszenia rzeczy powyżej 1 kg... na przełomie 37 i 38 tygodnia rodziłam. Będzie dobrze, tylko nie możesz się denerwować i dużo leż

Gość gość
ehh dziękuję za odpowiedzi w pierwszej ciąży tez miałam w 7 miesiąca takie rozwarcie ale tu przeraziło mnie to że tak szybko, na razie całe dnie leżę w łóżku łykam leki i modle się by było dobrze.

Gość gość
no-spa leżenie i oszczędzanie się

Gość gość
skurcze beda ciagle rozwierały szyjke, nie musi byc zadnego krwawienia, jesli skurcze sa tak silne w 8 tygodniu to mozesz ciazy nie donosic, zmien lekarza bo ten ma cos lekcewazace podejscie