Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość furrora

podzielmy się swoimi sekretami dot. urody, super kosmetykami itd...

Polecane posty

Gość gość
Desrubal. WON z tym SPAMEM.

Gość gość
A ja chciałabym się z wami podzielić moim nowym odkryciem ..firma "Genoscope" produkująca kosmetyki z colostrum czyli czynnikiem wzrostu. Najlepiej poczytać sobie o tym na FB:) https://www.facebook.com/Genoscope?fref=ts

Gość katulec
oo, i ja mialam ten mineral beauty system. bardzo fajna opcja przyznaje! skórka az pije te naturalne skladniki :) ja mialam tez balsam do ciala i szampon z olejem arganowym. no i.. robią robote :D

Gość brylantynka40
tez zamawiasz na przystanekpiekno.pl? ja tam lubie zamawiac te mineral beauty system. zawsze mi szybkoprzysylaja i co wazne, oddaja 1 % z zakupow na bezdomne zwierzaki. calkiem to fajne:)

Gość przytulinka
he! tez zamowilam sobie te kosmetyki z morza martwego, bo kiedys mama mi sprezentowala krem do twarzy. i przyznaje przyznaje ze ciezko byloby sie od nich oderwac, bo robią robotę :) to moj nowy nabytek- maslo do ciala mineral beauty system !!! niech szybko przychodzi! zamowilam na przystanekpiekno.pl :D a to prawda ze na to mozna sie fajnie opalac? ze szybciej lapie?:D

Gość gość
co za spam żałosny:o

Gość gość
ja też mam swoje ulubione kosmetyki odżywki do włosów i szampony John Masters Organics - używam wymiennie kilku Aktywny krem oczyszczający Rhassoul Alva Aktywny tonik do twarzy Rhassoul Alva perfumy Donna Karan DKNY i Be delicious - od kilku lat moje faworytki Żel pod prysznic Masło Shea Born to Bio Maseczka z mirtu Provida Organics Krem pod oczy przeciwzmarszczkowy AnneMarie Börlind Cień do powiek w sztyfcie 07 rose Sante Naturkosmetik Tusz do rzęs Deep Black Alva Odżywka do rzęs Lash Balm Sante Naturkosmetik Płyn do demakijażu oczu Sante Naturkosmetik lubię używać dobrych naturalnych kosmetyków, niestety a może stety najwięcej jest ich w internecie. Ale na szczęście jest już spora oferta w Polsce więc można poszaleć :) zapomniałam jeszcze o olejku arganowym - używam na twarz, ciało i włosy i olejek herbaciany -

Gość an_ett_ka
moje ulubione kosmetyki to: 1) Serum odmładzające z olejkiem z rokitnika i witaminą C (Ester-C) Aubrey 2) Żel regenerujący do twarzy Beauty Fluid System Absolute AnneMarie Börlind 3) Cień do powiek w sztyfcie 01 white Sante Naturkosmetik 4) Pigment mineralny Kiss of a Rose GREEN EQUINOX Alva 5) Aroniowy peeling do ciała na bazie brązowego cukru Kivvi 6) Bio-Kuracja do paznokc**Provida Organics 7) Olejek z drzewa herbacianego z kroplomierzem Alva Naturkosmetik 8) Bio hypoalergiczne mydło do rąk Planete Bleue 9) Mydło złuszczające pomarańcza & żeń szeń John Masters Organics chyba i tak już jest długa lista, a po prostu lubię dobre kosmetyki :)