Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a to dopiero cud :)

Ciąża po15 latach :) Dla otuchy !

Polecane posty

musze to napisać.... ja sama starałam sie o ciąże ponad 3 lata, po drodze mnóstwo badań ,bieganina po lekarzach , leczenie hormonalne , laparosopia , znowu leczenie ale udała się :) urodziłam córeczke. Będac w szpitalu leżała ze mna dziewczyna , no już kobieta 36 lat, która starała się z mężem od 15 lat o dziecko.Teraz jest już na koncówce ciąży, też będzie mieć córeczke .

Gość gość
to po c**j włazisz na dział macierzyństwo, skoro cie to nie interesuje????????????/

Gość koniczynnaAnna
czy mogłabyś bardziej przybliżyć jej historię ? mi przydadzą się słowa otuchy :)

Gość gość
po to żebyś miała się nad czym zastanawiać, koorwo :)

Gość gość
historia zapłodnienia była taka: ona rozłożyła giry, on wsadził jej fiuta, poruszał, spuścił się i voila - fasiolka jak się patrzy !

Gość gość
jedyne co mnie może zastanawiać, to poziom twojej bezdennej głupoty i chamstawa, a z takimi pustakami nie mam zwyczaju dyskutować

Gość gość
a tobie yebye z ryja i dlatego tylko in vitro może cie uratować koorwo zapchlona :)

oczywiście :) mnie też takie historie ,,podnosiły ''na duchu.. wiec chętnie napisze. U nich nie było zdiagnozowanej przyczyny niepłodności. Zacieli się starać o dziecko zaraz po ślubie , byli po 20stce... Robili badania, monitoringi, wszystko było okej z niej i z jego strony i tak kilka lat. Próbowali inseminacji i też się nie udawało.Do in vitro nie podchodzili, wiem tylko że jej mąż nie chciał ale nie wiem z jakiej przyczyny wywnioskowałam że chyba chodziło o religie.Po kilku latach poddali się ona przeszła depresje itd. Nie zabezpieczali się ale też się jakoś szczególnie nie starali.Tak mineło 15 lat i pewnego dnia zoriantowała sie ze juz jakis czas nie ma okresu , powiedziała mezowi a on niemal zmusił ja do zrobienia testu , bo ona nawet nie pomyslała ze to moze byc ciaza! a tu bach !

Gość koniczynnaAnna
fajnie sie czyta takie historie :)

Gość ni to teraz...
na klęczkach do Częstochowy powinna ta kobieta pójść :)

Gość cuda się zdarzają...
Ja zaszłam po 4,5 roku starań.

Gość gość
a zaszłam po 6 latach starań.fakt miałam inseminację..a 4 miesiace po porodzie zaszłam naturalnie.my co proponowali nam nasienie dawcy...

w Częstochowie była, co prawda nie na klęczkach ale była :):))))))