Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to 'lustro weneckie'?

Polecane posty

Gość gość

w określeniu do spraw policji :o nie wiem dokładnie usłyszałam takie określenie i nie wiem co to to'lustro weneckie' mógłby mi ktoś powiedzieć? prosze :D

Gość dfgfdhjfgj
przywiezione z wenecji i zarekwirowane jako skarb

Gość Ksieżnicka
Stajesz przed takim lustrem, gdzie jest np. pięciu facetów. Ty ich oglądasz i mówisz, czy wśród nich jest przestępca. Oni Cię nie widzą.

Gość gość
szyba która z jednej strony jest lustrem ty widzisz co jest za nią, ci po drugiej stronie cię nie widzą

Gość gość
Jeżeli ktoś szuka szklarza, który wykonuje wszelkiego rodzaju lustra weneckie to może zajrzeć do http://zakladszklarski.com.pl/ , facet ma spore pojęcie o robocie.

Gość gość
12:06 dobre :D

Gość gość
niektórzy chyba mają płatne google :/

Gość gość
cała sztuka lustra weneckiego polega na tym, że ono po części przepuszcza promienie świetlne, a po części je odbija, dlatego ludzie, którzy stoją po jego jednej stronie widza lustro, a ci, którzy są po drugiej stronie mogą patrzeć przez nie tak, jak przez przyciemnianą szybę. To tak w duzym skrócie. ale jeśli chodzi o produkcję luster tego typu, to każdy lepszy zakład szklarski jak np www.szklarzokuniew.pl ma je w swojej ofercie

Gość Mikosia

Jesli ktos by sie zastanawiał skąd takie wziąć, to mogę polecić super pracownię wykonującą tego typu elementy- Renes. Zlecilam im wiele roboty i ze wszystkiego wywiązali sie na 5+! 

Gość Patryk

W Renes takie rzeczy wykonują na zlecenie- spoko pracownia wiem bo zamawiałem weneckie lustra i ramy do obrazów mi wykonywali,perfekcja 

Gość Iras

Mnie też wykonali w Renes tego typu lustro i jestem zadowolony mega