Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry sklep zoologiczny ( woj. dolnośląskie)

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś dobre sklepy zoologiczne w tych rejonach ? Chcę znaleźć jakiś dobry, bo niedawno kupiliśmy psa i on ma 5 miesięcy a trzeba pokupować to co potrzebne i dobre dla niego ;) Polecicie cos ?

Gość natek4567
Ja Ci mogę polecić sklep internetowy bo tam możesz znaleźć wiele rzeczy i kupować nie wychodząc z domu. Wygodny sposób na zakupy sam zamawiam w internecie dokładniej w sklepie ekozwierzak.pl :)

Gość gość
ktoś jeszcze kupował w tym sklepie? chodzi mi o tyle nie o karmy tylko o zabawki, bo wyglądają bardzo fajnie ale nie wiem czy są trwałe, może ktoś już kupował tam takie rzeczy?

Gość gość
Trwałe, na pewno żadna chińszczyzna. Jest to naprawdę dobry sklep.

Gość Jasieńka Nówka
A co sądzicie o cenach? W porównaniu do innych sklepów wypadają korzystniej czy mniej?

Gość gość
Ceny są w porządku biorąc pod uwagę jakość tych karm. Bo nie sprzedają byle czego tylko renomowany towar i polecany przez hodowców.

Gość gość
Zgadzam się. Jak kogoś nie interesuje czym karmi swoje czworonogi, to niech idzie do marketów typu byłego Leader Price :) Ja się zaopatruję w konkretnych sklepach i nie żałuję grosza więcej.

Gość marian pakulnis
Wiadomo za karmy bez konserwantów i bez chemii płaci się więcej z resztą z jedzeniem dla nas jest tak samo i to lepsze jest zdrowsze i droższe.

Gość gość
Spory wybór karm, co moglibyście polecić?

Z każdego miejsca w Polsce można przecież zamówić rzeczy przez internet- w tym akcesoria i karmy dla naszych pupili. Tutaj proponuję odwiedzić sklep http://www.e-pazur.com/. Znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz i to w przystępnych cenach :)