Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomalkAA

praktyki studenckie

Polecane posty

Gość ziomalkAA

jeśli ktoś był na praktykach studenckich, które musi odrobić odnośnie swojego kierunku to proszę, niech mi powie jak one przebiegały ? byliście takimi ''chłopcami na posyłki '' ? czy w miarę was traktowano ? często jest to miesiąc praktyk , no i się zastanawiam jak tow wszystko działa, cy ktoś mną dyryguje, czy ktoś mi coś KAŻE zrobić i mam to robic? proszę o opinie ;)))))

ja dostalem praktykantki :) zabieram je w piatek nad jezioro :D:D:D autentycznie... :P

Gość ziomalkAA
ej no ale ja serio pytam ;/

Ja KAŻDE swoje praktyki wspominam wspaniale. Traktowali mnie dużo, dużo poważniej niż na to zasługiwałam ;D Nie, nie byłam chłopcem na posyłki, moi zwierzchnicy dawali mi niewyobrażalną dawkę wiedzy i doświadczenia, uczyli mnie wszystkiego, tolerowali głupoty które nieraz robiłam. Nie, nie mówili mi co mam robić, raczej sama musiałam sobie zorganizować czas

Gość A ja szukalam praktyk
strasznie dlugo, nigdzie nikomu nie chcialo sie zajmowac praktykantami. W koncu znalazłam miejsc egdzie mni wzieli na praktyki, byłam popychadłem, własciwie woleli zebym nie przychodzila i tylko wróciła po świstek, co też uczyniłam. Chyba zalezy co studiujesz, moi znajomi mieli podobne spostrzezenia jak ja.

aż trudno uwierzyć jaki to idiotyzm ze strony pracodawców że biorą praktykantów żeby ich totalnie nic nie nauczyć...