Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pije dziś od rana piwo i fajnie jeest

Polecane posty

Gość gość

chyba jestem alkoholiczką, ale dobrze mi z tym :classic_cool:

Gość gość
ile masz lat,ile tygodniowo piw wypijasz?

Gość gość
Dobrze Ci na razie. Pamietaj, jesli dalej będziesz tak pić, kiedyś będziesz na dnie, każdy alkoholik bez względu na wykształcenie, zasobnosc portfela kończy tak samo. Przestań pić, ogarnij się. A jesli sama sobie nie poradzisz to szukaj pomocy u fachowców, wiem co mówię, troche mam wiedzy w tym temacie. Najtrudniej samemu przed sobą sie przyznac, ale to już chyba za Tobą ...

Gość gość
lat 22, piw tygodniowo nie wiem, czasem wypije 10 przez cały tydzień, czasem zero, zalezy czy imprezuje albo sie z kims spotykam, a prawie codziennie wieczorem pije lampke wina albo dwie

Gość gość
blablabla bzdury piszesz wcale nie kazdy bo pic trzeba umiec,tak samo jak niekazdy sie jednakowo uzaleznia itp

Gość gość
Taa, jasne każdy tak mówi, a potem zdziwiony, jak to sie stało, bidulek. Potem patrzę na takich ludzi i zastanawiam się o czym myśleli jak zaczynali, pewnie hulaj dusza piekła nie ma. A właśnie jest i to każdy z nas je sobie mebluje. W Twoim bedą puste butelki, bo ludzie od Ciebie odejdą. Ocknij się kobieto.

Gość gość
Jeszcze jedno, nie jest ważne co pijesz, ale to, że pijesz codziennie. Rozumiesz to ? Codziennie - to jest uzależnienie.

Gość Kasia44
Masz problem i to bardzo duży! Co to za przyjemność że łeb się cieszy z samego rana???? Żal mi ciebie

Gość gość
a co, może to nie przyjemność? :classic_cool:

Gość gość
A o co wam chodzi znowu? Ja tez lubie codziennie cos sobie wypic, a to troche winka albo 2 piwka. Kiedys jak bylam mlodsza upilajam sie do nieprzytomnosci ale niezbyt dobrze to wspominam i wiem ze nie bede juz tak pic :)

Gość gość
no własnie, cnotki niepijki :classic_cool: