Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musiałam przytyć, żeby spodobać się facetom

Polecane posty

Gość gość

Jestem niską, 23-letnią kobietą. Mam ylko 158 cm. W dodatku mam bardzo delikatną urodę, przez co wyglądam dosyć młodo. Wcześniej byłam szczupła bardzo, ważyłam 48 kg. Wyglądałam jak dziecko. Faceci nie zwracali na mnie uwagi. Moje życie tak się potoczyło, że przytyłam kilka kg, dzisiaj ważę 54 kg. Żadne obżarstwo, po prostu musiałam brać leki, które bardzo wzmagały mój apetyt, więcej jadłam i w konsekwencji przytyłam. Odkąd jestem grubsza mam ogromne powodzenie. Faceci oglądają się za mną na ulicy. Dzięki temu, że jestem grubsza przestałam wyglądać jak dziecko, tylko w końcu jak dorosła kobieta. Może stało się tak daltego, że przytyłam w odpowiednich miejscach - mam figurę klepsydrę, wąską talię, szersze biodra i ramiona (które są sobie równe), cycki i pełne uda. Jestem bardzo proporcjonalna, brzucha odstającego nie mam. Nie chcę już chudnąć, widzę teraz że niskie kobiety powinny być w odpowiednich miejscach zaokrąglone żeby wyglądać seksownie, bo jak są chude to wyglądają jak gimnazjalistki :( tylko oczywiście trzeba zachować proporcje, ja akurat mam taką figurę że jestem bardzo proporcjonalna i tyję tam gdzie trzeba, co innego pewnie by było gdybym przytyła na brzuchu a biodra i nogi pozostały takie same :D

Gość gość
gratuluje, tez mam figure klepsydry :) nam sie tluszczyk rozklada rownomiernie tam gdzie trzeba... a u dziewczyn czesto jest tam gdzie go byc nie powinno dlatego się nie podobaja facetom i u nich kazdy nadprogramowy kilogram to tragedia. Trzymaj wagę i ciesz sie powodzeniem :)

Gość ona grubsza
Tez to zauwazyłam ze facetom nie podobaja się wieszaki. Zawsze byłam szczupła , rpzy wzroscie 170 wazyłam 54 kg, dzis waże 65 i mam o wieeeeele wieksze powodzenie u facetów. Mój facet mówi ze wreszcie ma normalną kobiete a nie szczypiora.

Gość ona grubsza
mam super cycki, ekstra tyłek i wygladam o niebo lepiej niz wczesniej. Mój facet uwielbia moje ciało, bo dotyka ciała a nie kości.

Gość Idealna waga
Bez przesady, czemu jak dziecko. Ok 160 cm a do tego ok 50 kg ma masa kobiet. A Ty miałaś wtedy idealną wagę 158 cm - 10 = 48 kg. 54 kg do 158 cm to za dużo.

Gość Idealna waga
Poza tym 160 cm i 50 kg czuje się jak dziecko (dla mnie to zwyczajna przeciętna kobieta jakich masa, bo mało kobiet jest np. powyżej 170 cm) , to jak ma się czuć stara babcia 140 cm jak noworodek ? :D

Gość Idealna waga
Mam taką znajomą 158 cm 43 kg. Fakt jest trochę za chuda, ale ciut, figurkę ma niezłą , zgrabną. Całkiem fajna laseczka z niej. I ona bez przerwy mówi, że się czuje jak dziecko, a inni mówią o niej że jest "suka", w "pozytywnym" znaczeniu w sensie z wyglądu, a inni jej dają więcej lat niż ma. Także to w psychice chyba siedzi, że ktoś sobie wmówi, że dalej pozostał dzieckiem, a przecież z każdym rokiem ubywa 1 % kolagenu, wszystko się zmienia. 23 lata to nie 13 przecież. Ja nie pomyliłabym 13 - latki z 23 - latką