Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jesteście śmieszne z tą Natalia Oreiro-wejdźcie.!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze cycki oraz całe ciało ma poprawione bo dba o to sztab STYLISTÓW. Po drugie chyba zapomniałyście co to jest photoshop:D Myślicie ze ona tak wygląda? Smiac mi się z was chce:D przecież to zdjęcie zajeżdza obróbkami na kilometr:D Pomijam już fakt ile ona kasy dostąla za taką sesje-to jest promowanie karmienia piersią? Jakby promowała to by usiadła z dzieciakiem na środku placu wyciągnęła cycka i dała się obcykac aparatami bez "upiększania" Ale na kafe durne baby siedzą

Gość gość
Na drugim zdjęciu tak jej próbowali reke wyszczuplić ze jej zostawili garba nad lokciem:D Twarz pozostawiam bez komentarza. Kazde zdjęcie jest tak obrobione ze już więcej sztuczności się napchać nie da a wy łykacie kit i się zachwycacie jak to ona pięknie wygląda. Photoshop nawet potwora w księzniczke zamieni. Jarajcie się dalej mile panie :P

Gość gość
pośrednikiem jesteś jej?

Gość mama na zezwolenie
Mnie też smieszą wypowiedzi -jakie ona ma piękne piersi, jakie cudne ciało , jaka śliczna itp. Tylko chyba żadna nie zauwazyla ze ona wygląda bardzo sztucznie i każde zdjęcie jest mocno obrobione. Koleżanko wyżej jesteś jedną z tych zachwycających się pań ?:D

Gość gość
Kobiety karmiace piersia powyzej 8 miesiecy to dla mnie sa fanatyczki. Sa grozniejsze niz ludzie bin ladena I w dodatku niekiedy bardzo glupie ;-)

Gość powiedzcie szczerze
bo te powyżej 8 miesiąca podnieca jak je dziecko ssa sutka i robią się mokre a jak mają już dzieci zęby to jeszcze im lepiej bo im drażnią suty i się podniecają, mają mokro w majtach:)

Gość mama na zezwolenie
haha :D nie wiem czy je coś podnieca ale raczej robia to dlatego że im trudno z tego zrezygnować a nie dzieciom Chodzi tu o to ze wystarczyło zdjęcie z photoshopa a laski sikają w matki jaka to ona piękna :)

Gość gość
Wierza w nia tak samo jak w to, ze rihanna umie spiewac ;)