Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscowa

nić tylko zabić gnoja

Polecane posty

Gość goscowa

jezuuu jestem juz bezradna, rzecz się tyczy mojego małżonka. jesteśmy malżeństwem już dwa lata ale ze sobą jesteśmy już 5. jestem starsza od niego o 3 lata ja 32 on 29. różnie bywalo ale takie życieale teraz co ten gnojej wyprawia to juz wszelkie pojecię przekaracza. udało nam się kupić mieszkanie po okazyjnej cenie w malym miasteczku oddalonym od naszego rodzinnego miasta o 8 km. w zeszlym roku było dobrze teraz mu nie pasuje nic, mieszkanie za male, za daleko, sąsiedzi nie tacy itd. nie da się juz nim wytrzymać....staramy sie od pol roku o dziecko ale teraz to moja wina bo pewnie bezplodna jestem i wogole kiedyś to byłam inna. na takie zarzuty to nawet nie wiem co powiedzieć. nie mam w jim oparcia a na teścow nie mogę liczyć a mnie już konczy się cierpliwość

Gość almost like Buddha ;)
Agresja nie jest rozwiązaniem ,ucieczka owszem .:)

Gość gość
może lepiej że z tym dzieckiem się nie udaje... nie zrozum mnie źle, ale z takim facetem dziecko?

Gość gość
ale z was pelikany przecież to prowokacja! Kobiety lecą na starszych!

Gość almost like Buddha ;)
W sumie wyjazd z tego kraju to i tak jak sądzę jedyne rozsądne rozwiązanie ,w niektórych przypadkach.

Gość gość
może lepiej że z tym dzieckiem się nie udaje... nie zrozum mnie źle, ale z takim facetem dziecko?

Gość gość
oj nie zawsze lecą na starszych... moja przyjaciłka ma męża 6 lat młodszego...

Gość gość
Aż się wierzyć nie chce, że mając na około siebie tylu wspaniałych mężczyzn takich padalców wybieracie!

Gość goscowa
żadna prowokacja, to chyba uczucie sie liczy a nie kto ile ma lat. co do odejścia to myślę nad tym coraz bardziej ale ciężko mi podjąc decyzje ale czy czekać aż sie coś zmieni to chyba nie ma sensu bo się nie zmieni a jesli tak to na jak długo do kolejnego ataku ...

Gość goscowa
wiem ze ja się zmieniałam , dojrzałam, dbam o nas , o dom staram się, pracuje od 9 do 19 ,a tu wieczne pretensje. do cholery nie mamy po 14 lat

Gość gość
goscowa żadna prowokacja, to chyba uczucie sie liczy a nie kto ile ma lat. xxxxxxxxxxxxx właśnie!!! a on już ciebie po prostu nie kocha - zrobisz sobie z nim dziecko i za rok będziesz samotną matką

Gość gość
dojrzałam, dbam o nas , o dom staram się, pracuje od 9 do 19 ,a tu wieczne pretensje. xxxxxxxxxx co z tego? kiedy tylko jedna strona kocha i się stara to jednak trochę za mało!

Gość goscowa
zaczyna to do mnie docierać ale starania o dziecko zostały zakończone wczoraj... nie mam ochoty później szarpać się z nim o alim enty

No wiesz? Może go tak te 8 kilometrów sponiewierało? A co Ty myślisz? Furmanką to bita godzina!!! A piechotą dwie!!! No oczywiście żartuję. Poszliście jak widzę na swoje i mu nie pasi. Brak dzieciaka? I Twoja wina? Trzeba stanąć i powiedzieć mu prosto w oczy ze idziemy do lekarza a sobie takich bezpodstawnych insynuacji nie życzysz!!! Teściowie jak widzę też mają na czym czapkę nosić skoro synalka numery tolerują. Nie chce wnikać ale? Nie mieli oporów ze sobie starszą wziął? Niektórzy tak mają że i m to nie leży!!! Jak widać nie masz sobie nic do zarzucenia, dbasz o dom do pracy śmigasz fochy znosisz .... może pogadać z nim co i jak? Nie zaskoczy? ... układać sobie życie póki czas i dzieciaka nie ma.

Gość goscowa
oni mnie nienawidzą (teściowie ) Jezusie starsza z pracą i z własnym zdaniem i wyższa o 3 cm...nic tylko na stos

Gość gość
ktoś tu chce nicią zabić hm....gnoja?:D

Gość goscowa
masz rację ale wiesz nerwy..... ps. mam mordercze nici:)

No tak myślałem no!!! Znaczy się łobuzy proszę ja kogo!!! Może bolszewiki nawet!!! Podawaj się dymisji raz dwa albo jeszcze szybciej. Jak o takich teściach słyszę to jestem z aborcją nogami i rekami!!!

Gość gość
taaak masz rację i za eutanazją.

Gość gość
goscowa masz rację ale wiesz nerwy..... ps. mam mordercze niciusmiech.gif ggggggggg wybaczam:classic_cool: :p

Gość gość
wybaczasz waszmość och jak ja wdzięczna po wsze czasy będę :)

Gość gość
wybaczasz waszmość och jak ja wdzięczna po wsze czasy będę :)

Gość goscowa
wybaczasz waszmość och jak ja wdzięczna po wsze czasy będę

Gość gość
no starczy juz tej wdziecznosci:D