Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataliaaaaaa4r55

jak długo po szczepieniu dziecko może nie mówić?

Polecane posty

Gość gość
synek mojej siostry mial podobnie po szczepieniu( ale lekarze oczywiecie tego nie laczyli ze szczepieniami). podejrzewali autyzm, lekie opoznienie itp. co siostra z malym ojezdzila sie po roznych terapaltach, logopedach, psychologach, sama tez berdzo duzo z nim pracowala, zabawy edukacyjne, codziennie czytala mu ksiazki, logopeda kilka dni w tygodniu. teraz mlody ma juz 9 lat i jest ok(gdy mial 4 lata lekarze twierdzili ze jego rozoj jest na pozimie 2lat)wszystko sie wyrownalo, chodzi do szkoly( jest przecietny), ma swoje zainteresowania ma chopla na punkcie astronomi i historii, sam z siebie czyta duzo.

Gość gość
Wsparcia potrzebuje co ty jesteś nawiedzona czy z sekty ,dziewczyna potrzebuje kopa do działania i ja jako jedna z pierwszych jej napisałam że ma szukać neurologa .

Gość gość
zapraszam też na stronę szczepienia.org.pl - tam dostaniesz odpowiedzi na swoje pytania, pomogą Ci i pokierują Cię. To jest na 100% NOP.

Gość gość
A na tym forum www.dzieci.org.pl/forum wielu rodziców opisuje, jak oczyszczało swoje dzieci po szczepieniach. Dzieci wychodzą z najcięższych przypadków autyzmu itp...

Gość mamadzidziusia
mój miał 17 miesięcy jak po priorixie miał takie objawy, plus gorączka, wysypki, wymioty - skończyło sie na neuroinfekcji. W lipcu mija rok, jak przestał mówić, chodzimy na terapie i powoli wracamy do stanu sprzed roku. Nie szczepimy sie już nigdy!!!!

Gość dddddd
Dnia 11.07.2013 o 01:35, Gość gość napisał:

Taaaa ma 20 tygodni i mowil cale zdania 😄 hahaha ale się usmialam 😉 obawiam się, że po tym szczepieniu to Ty cofnelas się w rozwoju 😛 takie brednie pisac?! No wiesz Ty co?! Wstydz się!

20 miesięcy a nie tygodni tępaku