Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FKFKKFKG9G9GG

CZY SAMOBÓJSTWO TO JEDYNE WYJSCIE DLA MNIE ..BLAGAM NIECH KTOŚ MI DORADZI......

Polecane posty

Gość FKFKKFKG9G9GG

jestem kobieta i mam 31 lat ...niestety nic nie osiagnelam w zyciu.. cierpie od dziecka na nerwice i depresje i fobie spoleczna mam skonczone kiepskie studia bo prace socjalną ...i pracowalam tylko rok legalnie w swym zyciu a reszte na czarno i za granicą , teraz wrocilam do polski i nie mam nic....nie mam doswiadczenia w zawodzie pracownika socjalnego ..mam tylko marny dyplom magistra.. chcialabym znalezc prace w krakowie ale nie wiem jak i gdzie ..wstyd mi nawet pytac o prace bo mam luke w cv...:( nie wiem jak napisac nawet cv skoro nie pracowalam tyle lat legalnie .. nie planuje rodziny ani dzieci ale co z tego skoro kazdy pracodawca mnie wysmieje.. nie zrozumiecie tego ale nawet poszlabym na wlontariat i staz bezplatny ale kto mnie przyjmie skoro mam juz 31 lat na karku i nie mam doswiadczenia..kazdy pracodawca mnie wysmieje i bedzie sie dziwic ze nie pracowalam... wiem ze nie ma takiego przypadku jak moj i to jest najgorsze....:(wiem ze nikt nie jest takim zerem ,zeby nie mial w tym wieku doswiadczenia zawodowego ..\co byscie zrobili na mym miejscu ? moze w krakowie gdzies jest jakis zaklad pracy gdzie mnie przyjma i nie beda patrzec na doswiadczenie.. nawet fizycznie pracowac moge ..bo wiem ze w zawodzie nie ma szans w krakowie bez doswiadczenie i w takim wieku sie zaczepic gdzies..:( ja bym chciala nawet za darmo pracowac ale wlasnie ta blokada w glowie i ten lęk zemnie wysmieją i powiedzą ,że dziwoląg...to mnie blokuje:(

Gość gościowa...
Są takie osoby jak Ty, tylko wstydzą się przyznać, pełno takich, ja mam tak samo jak Ty, tylko jestem 2 lata młodsza...

Gość gościowa...
czemu nie zostałaś za granicą? Po co wróciłaś do Polski?

Gość FKFKKFKG9G9GG
WROCILAM BO tam bylo kiepsko.. ale wiem ze w tym wieku nie ma szans juz na prace w Polsce legalnie chyba....\ za stara jestem... :(:(

Gość gość
Po co wróciłaś? Jak ktoś chce popełnić samobójstwo to nie zasięga rady ...

Gość gościowa...
No to ja Ci powiem, że ja nigdy nie pracowałam, nawet na czarno, żadnych staży, praktyk, NIC... więc nie pisz, że jesteś najbardziej beznadziejnym przypadkiem, bo są gorsze. Też mam fobię i depresję, nerwicę.

Gość gość
ty na glowe upadłas!? wpisz w cv nieoudokumentowana praca w firmie jakiejs tam za granicą nie beda tego sprawdzac

Gość gość
moja mam ma prawie 40 lat i w życiu pracowała chyba tylko 4 mies i to jeszcze u swojego męża, więc to jest dopiero beznadziejny przypadek, nie ma wyksztalcenia i w ogole

Gość NIE WOLNO KLAMAC W CV ABSOLUTN
co ty kazesz jej klamac>>zwariowalas?? przeciez ona robila na czarno wiec jak wpiszejakas firme to przeciez pracodawca przyszly sie kapnie ze klamala bo skladek zobaczy ze nie ma zadnych zrozum

Gość gość
nie kłamać tylko wpisać ze praca nieudokumentowana czyli na czarno

Gość JESTEM Z KRAKOWA
nie wolno tak pisac przeciez ze praca nieudokumenowana ludzie zwariowaliscie?

Gość gość
Sorry ale śmieszą mnie te teksty o fobii społecznej... Dla mnie to wymówka i to śmieszna.

Gość gość
bo sama nie mialas idiotko. o raku tez cie smiesza? lecz sie 🖐️

Gość gość
Moja kolezanka wpisala tak i dostala prace jako manager a nie ma zadnego doswiadczenia poza praktykami w technikum 🖐️

Gość gość
i ona ma 25l.

Gość gość
a Ty w ogóle leczysz te choroby? czy tak po prostu je masz i się nimi tłumaczysz?

Gość gość
25 lat a 30lat to jednak spora różnica.

Gość gość
ja mam 24 lata i też nie mam doświadczenia zawodowego, też mam j***ną depresję i nerwicę, ale podjęłam leczenie, i co mam się powiesić, bo nie mam doświadczenia i nikt mnie nigdy nie ztrudni?:D

Gość gość
poczujesz sie lepiej przez dolowanie jej? Jestes totalna kretynka. Wspolczuje ci.:(

Gość gość
30 lat i brak doswiadczenia...?szok to co ty napiszesz w cv??? nie da sie nic napisac...wspolczuje

Gość gość
ja mam 23 lata, nigdy nie pracowałam, własnie zrobilam denny licencjat z dennej pedagogiki, mam depresje, nerwice natretw i fobie społeczna i sie do pracy nie wybieram bo umre ze stresu, co na to powiesz???

Gość Kobietka-*
ja mam 30 lat i NIGDY nie pracowałam i mieszkam u rodzicow!I CO TY NA TO???? szukam pracy i szukam wysłałam cv do różnych miejsc pracy nawet jako sprzątaczka biurowa. I czekam.....ale już mam dość :( pozdro

Gość gość
jesli nie pracowalyscie i nie pracujecie to za co zyjecie i skad macie ubezpieczenie zdrowotne??

Gość 7t6errrtrt
na utrzymaniu męża lub rodziny. a ubezpieczenie zdrowotne na męża, z urzędu pracy... albo żyją bez ubezpieczenia

Gość gość
pup

Gość gość
ja mam 21 lat jestem z domu dziecka nie mam rodzicuw mam dziecko nie mam pracy i partnera ktory mnie zle traktuje !!! brak pracy oboje pelno dluguw mAM sie powiesic?

Gość Kobietka-*
ja jestem zarejestrowana w urzędzie pracy

Gość gość
zmagałam się z pewnymi problemami. Zaczęło się od tego, że na forum uczelnianym przeczytałam opinie o wykładowcach, z którymi mam mieć zajęcia na 2 roku studiów. 1 rok zaliczyłam w miarę bezstresowo, z jedną poprawką, którą zdałam w czerwcu. Ludzie nastraszyli mnie, że kobieta od mikroekonomii oblewa połowę ludzi na ćwiczeniach, a egzamin z polityki gospodarczej jest bardzo trudny. No i w mojej głowie zaczęły kiełkować myśli: że sobie nie poradzę, że będę miała masę poprawek ect. Te myśli się pogłębiały aż nie potrafiłam się im oprzeć…. Nie dawałam rady…. Z pomocą przyszła mi koleżanka która interesuje się ezoteryką. Poleciła mi rytuał oczyszczenia aury u pewnego bioenergoterapeuty – jego strona http://moc-energii.pl , niedługo potem niepokojące myśli ustały, a ja bezproblemowo zdałam kolejne egzaminy.