Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeremiaż

Robienie loda a ból szczęki

Polecane posty

Gość Jeremiaż

Moja żona unika robienia loda ze względu na rzekomy ból szczęki. Czy któraś z Was też tak ma, czy to tylko wymówka.

Gość Jeremiaż
Może wypowiedzą się jeszcze inne dziewczyny? Problem dla mnie poważny, bo jesteśmy kilka miesięcy po ślubie i cierpię na niemal kompletny brak seksu oralnego... Ją seks oralny nie kręci, ale nie wie ile mnie to sprawia przyjemności...:(

Gość gość
to nie jest wymówka też tak miałam

Gość gość
Tak jak wyżej zielona napisała

Gość KajakagokaDA
Ja mam wąski rozstaw szczęki i boli mnie po chwili u dentysty, o lodzie nie wspominając. Dodatkowo trzeba wywijać wargi tak, żeby osłonić zęby. Po góra 5 min. szczęka boli mnie jak diabli. Czasem szybciej. Jak nie wierzysz weź bardzo grubego ogórka, obierz, i jak najszybciej przesuwaj go w buzi nie dotykając zębami.

Gość Jeremiaż
Tyle że ja widząc, że coś sprawia jej przyjemność, staram się to robić, mimo że sam nie bardzo to lubię. Więc w drugą stronę też powinno tak być. A tu ostatni lód jakieś pół roku temu. Do tego wytrysk - nigdy nie pozwoliła wytrysnąć w buzi, nawet kiedy proponowałem jej, żeby po wypluła...

Gość gość
Musisz jom rzucić, nie masz innego wyjścia. Albo masz, ić na dziwków. Za stówkę o*******e, szczelisz jej w gembe, a za dodatkowe 50 połknie.

Gość gość
lubie robic, ale cholernie boli szczeka, do tego stopnia, ze musze nieraz przerywac i dokanczac reka. chcialabym zeby byl jakis sposob na zneutralizowanie tego bólu...

Gość Zrób odwrotnie
NAJPIERW masuj go ręką, a jak wytrysk będzie blisko, to chwytaj go do buzi. Gdybyś jeszcze połknęła, to będzie przeszczęśliwy i nie będzie miał pretensji o to, że PRAWIE cały czas robiłaś ręką. A szczęka nie zdąży zaboleć. Jeśli łykanie ci nie odpowiada, to się zastanów, co w końcu nie odpowiada ci bardziej. Łykanie, czy ból szczęki?

Gość gość
A jak wyglada u Ciebie kwestia higieny? Bo moze szczeka to tylko wymowka a po prostu smierdzi Ci pyta?

Gość gość
Dziewczyny, czy u którejś z was nastąpiła jakaś poprawa, np w wyniku większej wprawy lub częstszych lodzików? :p Jestem załamana bo strasznie boli mnie szczęka podczas próby dogodzenia swojemu facetowi, ale nie chcę z tego kompletnie rezygnować. :(

Gość gość
Jakieś ćwiczenia rozluźniające może?? Ćwiczenia dykcyjne, rozluźniające szczękę, policzki, język- dużo dają :P Takie dla aktorów.Mi było trudno na początku a z czasem przeszło. Z racji wykonywanego zawodu musiałam wykonywac trochę ww ćwiczeń co przyniosło podwójne korzyści- na płaszczyźnie zawodowej i intymnej. Jak masz problem z długim zwykłym lodem to nie rezygnuj całkiem z pieszczot oralnych. Można lizać na milion sposobów, ssac- samego penisa i jądra. Raz na jakiś czas włożyć do ust, wykonać kilka posuwistych ruchów i dalej działać samym języczkiem. Facetowi (normalnemu) powinno wystarczyć i to. A jak przy tym pomruczysz i będziesz patrzyła mu w oczy to już w ogóle pewnie odleci