Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wizyta u ginekologa pilne!

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Chcialabym wiedziec, mam 16 lat chce isc do ginekologa po tabetki. Jestem z sosnowca. Wie ktos do jakiego ginekologa moge wybrac sie sama? Np na wawel ale do doroslego czy dziewczecego? Prosze o odpowiedz to pilne. Wspomne jeszcze o tym ze mam silne bole przy miesiaczce i glowie z tego powodu chce tabletki i chyba mam objawy grzybicy pochwy.

Gość alaa876
tabletkami anty chcesz bol głowy leczyć? Nie wiem czy mozesz wogole iśc sama ... a jeśli coś nie tak to i tak idz sie pzrebadaj

Gość gość
Jesteś za młoda, aby iść bez opiekuna do ginekologa. A już tym bardziej, aby zacząć brać tabletki, to nie są cukierki, tylko lek, który może mieć poważne skutki uboczne, a w tak młodym wieku może calkowicie rozregulować gospodarkę hormonalną.

Gość marryjuana
Ja potrzebowałam tabletek, gdy miałam 17 lat, w celu antykoncepcyjnym. Poszłam do ginekologa z siostrą, do gabinetu weszłam sama. Jednak kiedy powiedziałam lekarzowi, w jakim celu przychodzę, zapytał, czy jest ze mną opiekun i kazał wejść siostrze do gabinetu i potwierdzić moje słowa. Dodam, że byłam prywatnie, a i tak lekarz chciał się widzieć z osobą pełnoletnią, więc na własną rękę może być Ci ciężko. Nie masz jakiejś starszej koleżanki, która mogłaby iść z Tobą, skoro nie chcesz np. z mamą? Może by przeszło...

Gość gość
Zastanów się nad stosowaniem tabletek i wspóółżyciu.Jestes młoda i myśl co robisz.Chcesz być tylko zaliczona i nie posiadać cnoty.