Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona, z nieleczona

Jak założyć własną firmę i uzyskać dotację.?

Polecane posty

to znaczy czy wiecie moze czy gdzies mozna uzyskac darmowa pomoc? jaka instytucja?

Gość gość
Skoro nie potrafisz samodzielnie takich podstawowych informacji, to nie radzę brać się za zakładanie własnego biznesu.

Dziękuję, takich rad nie potrzebuję. Nauczę się wszystkiego, czego trzeba. A właśnie, jakbyś nie widziała, właśnie próbuję na własną rękę uzyskać info :D

Gość gość
No nie bardzo, próbujesz uzyskać informacje od anonimowych osób na forum (bynajmniej niezbyt wiarygodnym w takich kwestiach), licząc na to, że ktoś kto już przez to przebrnął, teraz Tobą pokieruje. Jeśli poważnie traktujesz temat, sprawdzonych informacji powinnaś szukać w bardziej odpowiednich źródłach.

Jakbyś nie doczytała, próbuję uzyskać tylko i wyłącznie informację, czy istnieje jakaś instytucja, darmowe doradztwo w sprawie zakładania własnej działalności z U.E., a resztę już sobie sprawdzę sama...

Gość kate2525
Ja na początku roku założyłam firmę. Nie miałam bladego pojęcia o przepisach i o dokumentach które są potrzebne do założenia DG. Znalazłam w internecie http://www.infakt.pl/wygodne_zakladanie_firmy i oni pomogli mi założyć firmę oraz zapewnili obsługę księgową