Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalele

CZY TAKI FACET MOŻE SIĘ ZAKOCHAĆ?

Polecane posty

Gość lalalele

Chciałabym wiedzieć czy facet, który jest babiarzem i często imprezuje może się zakochać? Czy jest taka szansa, że straci głowę dla kobiety, którą wcześniej często podrywał, ale ona mu nie uległa? Proszę o szczerze odpowiedzi:)

Gość gość
Tak, może.

Gość lalalele
No a jak myślicie, jaka musiałaby być taka kobieta wobec niego?

Gość gość
Wyjątkowa, piękna, musiałby się pewnie zakochać od pierwszego wejrzenia, bo to bardziej prawdopodobne, że wtedy wywróci jego życie. Musiałaby być inna niż reszta.

Gość lalalele
Mało który facet się zakoc***e od pierwszego wejrzenia:P No a jeśli znają się od kilku lat, może przyjść taka miłość z czasem?

Gość gość
Mało który facet? Jest mnóstwo facetów, którzy tak się zakoc**ją, więcej niż kobiet, bo to wzrokowcy.

Gość gość
Może przyjść, bo on może dojrzeć, może stwierdzić, że czas na poważny związek. Ta miłość od pierwszego wejrzenia u takiego faceta to już raczej niespodziewanie, to, czego on nie chce, ale się trafia, trafiło go i nic na to nie poradzi, a taka miłość z czasem to już raczej z jego woli, on tego chce, bo czuje, że chciałby już mieć kobietę.

Gość lalalele
:) On może być chyba zauroczony, ale nie zakochany. Może mu się podobać i może jej o tym bez przeszkód powiedzieć. Wiem że mu się podobam, zauważyłam że jest dla mnie inny niż do innych dziewczyn. Często zajmował się w towarzystwie mną sprawdzając czy śmieję się z jego żartów...może głupi przykład, ale to się czuje. Chodzi mi jednak czy on może po jakimś czasie się zakochać w dziewczynie.

Gość gość
Może :) Właśnie faceci tak mają, że sprawdzają, czy śmiejemy się z ich żartów, podnosi im to samoocenę. Może się zakochał, ale też wstydzi się o tym powiedzieć.

Gość lalalele
On? nie :) na pewno nie. Rzadko się widujemy, raz na kilka miesięcy. Miałam jednak już dwie takie sytuacje, że raz np. zostawił kumpli i został ze mną, drugi raz "dopieszczał mnie" przy znajomych, pytając czy nie dać mi swetra bo zimno, no i wiadomo zaproszenia na kawke były, smsy w nocy, rzadko odpisuję, na kawe nie poszłam ani razu....mimo że zawsze odmawiałam po jakimś czasie ponawiał próby.

Gość gość
mam podobnie, o spotkanie zabiega juz 3 miesiace i czekam az mu sie znudzi. to samo babiarz i imprezowicz, ale ja sie mu nie dam no chyba ze sie spotkac ale do niczego nie dopuscic

Gość lalalele
O spotkanie? U niego nie istnieje coś takiego jak "randka". Zabiegał o to, gdy nie dawałam mu tak solidnie w kość. Pisał często i spotykał się z odmową, bądź zerowym odezwem. Zmienił front, znalazł kogoś, był z tą dziewczyną jakieś 8 miesięcy, a po wszystkim znowu odzywał się do mnie i było to samo. Szczerze mówiąc zawsze wraca do mnie, nie mam jednak pewności czy nie pisze do wielu...no ale to jest taka mobilizacja, może zakuma w końcu a może nie.

Gość Tak,może. Często to
robi i krótko to trwa :D

Gość lalalele
Pytałam o stracenie głowy dla kobiety, tak że jest gotowy nawet zmienić swoje życie.