babeczka_123 0 Napisano Lipiec 10, 2013 Siemka. Za 2 miesiące bede zmieniać metodę antykoncepcji....chciałambym się dowiedzieć od was jakie skutki uboczne mogą być po spiralce bezhormonowej...czy np: przytyłyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2013 Dłuzsze i obfitsze okresy.Waznosć 5lat.Bardzo dobra bez hormonów,łatwiejsza w zakl;adaniu.Mogą stosować nieródki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2013 a jeśli chodzi o wagę ? :) bo na implancie przytyłam 8kg :/ i stan psychiczny - koszmar .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2013 Nie powoduje zwrostu wagi.Tylko ma inne dolegliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babeczka_123 0 Napisano Lipiec 11, 2013 to super :) zależy mi aby nie przytyć , bo na implancie już 8 kg przybyło...zawsze szczupła a teraz jak bułeczka sie robie , mam nadzieję że po sciagnieciu impalntu coś spadne z wagi....lub łatwiej będzie mi zrzucić ....a co do innych dolegliwości to sprawa indywidualna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwia27l 0 Napisano Lipiec 12, 2013 Mam juz trzecia spirale miedziane- nie powoduje wzrostu wagi, jest nie wyczuwalna i dla mnie i partnera, nie mam infekcji, po spirali normalnie zaszłam i urodziłam dziecko. Minusy; plamienia, przedłuzone miesiaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 Do oliwi.Co ile wymieniasz miedziankę Jakiej firmy są one.Prawdopodobnie są róznice w kształtach.Nie kazde dobrze suę przystosowują Czy wymieniasz na NFZ,jezeli nie to ile to kosztuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 żadnej spiralki żadnych tabletek dziewczyny tylko Nuva Ring najlepszy nie kłopotliwy nie tyjesz cycki urosną o jeden numer większe same zalety wyciągasz wkładasz a z resztą wgoglować sobie proszę i poczytać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr Gilbert Napisano Lipiec 13, 2013 jeśli chodzi o spirale miedziane to polecam rozglądnąć się po okolicznych skupach złomu. Płacą z miedź 20-25zł/kg więc można się troszkę odkuć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 13, 2013 gościu wkładki sa na 3-5 lat, tylko prywatnie (przynajmniej w mojej miejscowosci) załozenie wkładki kosztowało mnie 300 zł -w cene wliczona tez wkładka. Zakładanie nie bolało mnie wogóle, wyciąganie odrobinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwia27l 0 Napisano Lipiec 13, 2013 gościu wkładki sa na 3-5 lat, tylko prywatnie (przynajmniej w mojej miejscowosci) załozenie wkładki kosztowało mnie 300 zł -w cene wliczona tez wkładka. Zakładanie nie bolało mnie wogóle, wyciąganie odrobinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach