Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy własne mieszkanie w wieku 27 lat bez kredytu, 120 m^2, w dość dobrej dzielni

Polecane posty

Gość gość

cy to powód by nazwać siebie zaradnym? Miast Polski B łamane przez C. Mieszkanie za 700k (w warszawie takie samo kosztowałby pewnie 3-4 razy tyle). Pieniądze w 100% zarobione i to legalnie :) Jestem zaradny?

Gość gość
Miałem kolegę co go było stać na własny kąt w wieku 21-22 lat. Też sam zarabiał. Chyba o nim można powiedzieć, że był zaradny. Ja czuje się strasznie staro i jestem potwornie zmęczony życiem. Strasznie dużo mnie ominęło. Już chyba tego nie nadrobię. Na pewno nie nadrobię. Szkoda.

Gość gość
jesteś zaradny my na kredycie

Gość gość
Niestety miałem też znajomych co dostawali wszystko od rodziców. I to ci najpróżniejsi byli najszczęśliwsi, pewnie do dzisiaj tak jest.

Gość gość
a mnie rodzice kupili

Gość gość
to jak taki jestes rozmowny to powiedz jeszcze jaki masz zawód co robisz ze w tak krótkim czasie udało sie taka gotówke uzbierać pochwal sie

Gość gość
ja uważam ,że mieszkanie samodzielne potrzebne jest młodym jak beda mieli po 50 lat i 2 domy, 2 mieszkania, to życie już nie cieszy

Gość gość
Nie mogę pisać na forum publicznym czym się zajmuje. Mogę jedynie powiedzieć, że moja praca polega na podejmowaniu decyzji.

Gość gość
10.07.13 [zgłoś do usunięcia] gość ja uważam ,że mieszkanie samodzielne potrzebne jest młodym jak beda mieli po 50 lat i 2 domy, 2 mieszkania, to życie już nie cieszy" X powiedziala kretynka bez skladni ale powiedziala to co myslala ciekawe jak to sie bedzie mialo do realizacji X paluszkami lekko klepac po klawiaturze ,co nie??? :D

Gość gość
Nie mogę pisać na forum publicznym czym się zajmuje. Mogę jedynie powiedzieć, że moja praca polega na podejmowaniu decyzji." x podejmujesz decyzje czy zmyc podloge na sucho czy mopem na mokro?:D

Gość gość
Podejmuje o wiele odpowiedzialniejsze decyzje ;)

Gość tak, jesteś zaradny, ja mam 27
lat, jestem kobietą i najwięcej ile w życiu odłożyłam żeby móc coś kupić to 3 tys :classic_cool: :D zarobienie takiej gotówki jaką Ty przeznaczyłeś na mieszkanie to dla mnie jakaś abstrakcja :classic_cool: ale szczerze mówiąc, nie jarają mnie pieniądze, jestem niezaradna bo jestem lekkoduchem i dobrze mi z tym :classic_cool:

Gość dobrze wiesz że jesteś
ewenementem jeśli faktycznie kupiłeś mieszkanie za gotówkę w takim wieku, więc co się głupio pytasz ćwoku? w Twoim wieku ludzie po studiach raczkują w swoich "karierach" i nawet na kredyt ich nie stać, więc chyba ku.rwa potrafisz porównać siebie do przeciętnego 27-latka :o

Jesteś zaradny finansowo. Jednak możesz być (nie wiem czy jesteś, tylko sygnalizuję taką możliwość) być nieudolny w czymś innym ...