Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnaa125

"Facet mówi że nie chce seksu z inną tylko ze mną"

Polecane posty

Gość Czarnaa125

Hey! :) Kilka tygodni temu, mój przyjaciel zapoznał mnie z jego kolegą. Przyznam wpadł mi w oko. Wychodziliśmy razem, piwko, rozmowy itp. Całkiem przyjemnie. Często były rzucane podteksty (niby w żartach :p ) Pewnego dnia była impreza i ten kolega odprowadził mnie do domu (po drodze całowaliśmy się). Na drugi dzień zapytał : czy nie jestem na niego zła. Ja odparłam, że nie. Kilka tygodni później znów była impreza i tak się stało za zostaliśmy we dwoje w budynku. On chciał uprawiać seks, oboje byliśmy tak na siebie napaleni. Powiedziałam mu, że przelecieć to może każdą inną i że nic z tego. On mówił, że nie chce się z innymi laskami zabawiać tylko ze mną. Sama nie wiem co o tym myśleć.. Z jednej strony cholernie się cieszę że do niczego nie doszło, ale z drugiej.. nie mam pojęcia. Chyba jest na mnie zły, ale kurcze tylko dlatego że mu nie dałam... niech spada, ale nie wiem co mam robić POMÓŻCIE ,co myślicie o takiej sytuacji?!

Gość gość
rewelka. Mnie bys nakrecila jeszcze bardzije takim zachowaniem. Jak za szybko dasz to pomysli ,ze kazdy Cie moze miec. Szanuj sie i poznaj kolesia.

Gość Francesca101
niejeden ród już wyginął w ten właśnie sposób....