Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwinaaf

Sasiedzi i ich glosny seks co noc

Polecane posty

Gość Malwinaaf
ale facet szybko d***m napieprza ,jak młot pneumatyczny :D

Gość gość
jak mąż będzie miał wolne, urlop to dajcie czadu tak jak oni. Albo włączaj muzykę głośno, tv po tym, jak skończą. Nic nierobieniem nic nie zdziałasz.

Gość gość
a tak w ogóle to współczuję mieszkania w bloku.

Gość gość
Idź na jakąś uroczystość szkolną tam gdzie on uczy,np na apel i powiedz głośno i przed całą szkołą - powinien pan świecić przykładem panie dyrektorze a pan demoralizuje moje dziecko, które myśli że co noc zarzyna pan świnie w swoim pokoju! i wyjść demonstracyjnie.....

Gość gość
pytasz o rady, wszyscy ci tu radzą a ty nie, nie i nie. To czego ty chcesz? Kładź się do łóżka i słuchaj sobie nadal tych jęków skoro nie masz odwagi nic z tym zrobić :o

Gość gość
Ja bym zza sciany krzyczala oooouuuu yessss, szybciej, mocniej, jeszcze!!!!:D

Gość deszczowa piosenkaaaaaaaaa
Ja też jestem za karteczką, tylko, żeby to było napisane w grzecznym tonie, a nie z wyzwiskami czy wulgarnie. W końcu nie robią niczego złego i pewnie sobie nie zdają sprawy, że mają słuchaczy. Rozumiem, że Cię to wkurza, niedawno pierwszy raz usłyszałam jak kobieta jęczy (też mieszkam w bloku) i byłam zszokowana, mieszkam w bolku ponad 20 lat, a nigdy wcześniej nie słyszałam takich odgłosów.

Gość Malwinaaf
uff wlasnie skonczyli tak gowniarz ma 32 lata i jest dyrektorem na pewno posadka przez znajomosci tym bardziej ze wczesniej byl nauczycielem tylko przez 2lata sprobuje z ta karteczka ale to jutro

Gość gość
No i co z tego.ze beda wiedzieli ze to Ty napisalas karteczke? Tym sie przejmujesz? :O a co w tym zlego hahahaha :D a moze taka cnotka z Ciebie co zazdrosci w glebi serca udanego seksu :D wstydzisz sie rozmawiac o takich rzeczach, a nawet napisac :O dorosla kobitka z mezem i dzieckiem :O

Gość saltanna58
Jestem kobieta i poznam kobiete , ktora bede sponsorowala. Mam duzy dom i mieszkam sama wiec potrzebuje osoby z ktora sie zaprzyjaznie.Prosze napisz jak potrzebujesz przyjazni.

Gość malamimka
Saltana chce rozmawiac wejdz na gg 4387542.Buzia

Gość pewnajedyna21
Jestem les i tez szukam takiej dziewczyny jak ja.

Gość Malwinaaf
wczoraj nic nie robili (cud) a dzisiaj wlasnie skonczyli jednak sie wystraszylam i nie dalam karteczki