Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia25.

Kochanek mnie zdradzil !!!

Polecane posty

Do kochanek które się łudzą....przyjrzyjcie się jak ten świat jest obecnie skonstruowany, kiedyś za zdradę ścinali dziś poklaskują. Panowie mają dostęp do nas jak chcą prze to bawią się nami jak chcą. Mają to w internecie, na drodze krajowej, w lokalach, hotelach, spotkaniach integracyjnych, w pracy, odpłatnie i bezpłatnie....jak w sklepie z cukierkami i wiele gratisów. A więc kobieta jest przedmiotem a głupie baby wyzywają się wyzwiskami (żona z kochanką) i walczą o pasożyta. Kiedyś były haremy teraz jest sponsoring czyli dalej haremy. Ja jak zdobyłam jakieś namiary do dziewczyn to ostrzegałam przed "mężem" zakłamanym du...m. Szkoda kobiety się szarpać o takich prostaków, oni na to liczą, chcą manipulować kochankami, żonami. W desperacji niektóre częściej dają aby nawrócił się pasożyt w jej kierunku. Po co, tym bardziej będzie zdradzał i żerował na uczuciach, oni wiedzą, że jesteśmy uczuciowe to nasz słaby punkt, szanujmy się, tak jak i kobiet tak samo wielu jest interesujących mężczyzn a babiarzy zostawmy dla tirówek przynajmniej dziewczyny zarobią.

Gość gość
Mika święte słowa. Gdybym przeczytała to jakiś czas temu to nie zabrnelabym tak daleko. Dzięki ;)

Gość gość
A czemu by kochankowie nie mieli zdradzac? Dlaczego od zon nie odchodza?Niech zdradzaja kochanki bo to tepe rury-czego przykladem znakomitym jest d*podajka zielonka!I dobrze ze wam rogi przyprawiaja bezwzgledne k***y!to nie milosc ale krocze sa sprawa nadrzedna

Gość gość
a co to jest MIŁOŚĆ???

Gość gollgos
Ja tam swojemu nie zabraniam on dokladnie wie jaka jest umowa miedzynami On wie ze moze dziurki zmieniac jak i ile chce pod warunkiem ze ja bede zaspokojona bo wie co moze stracic bo sam mi powiedzial ze drugiej takiej nie znajdzie

Gość money for nothing
mój kochanek zdradzał mnie wielokrotnie i do tego nie pracował aż powiedziałam "basta nie będę utrzymywać darmozjadów "

Gość gość
ale co t ojest milosc??? bo mi kochanek mowi ze mnie kocha ...

Gość money for nothing
ale co t ojest milosc??? bo mi kochanek mowi ze mnie kocha ... xxx taa, jasne :classic_cool: nie wierz draniowi, żeby wyłudzić od Ciebie hajs jest w stanie nawet powiedzieć...że jesteś ładna :classic_cool:🖐️

Gość gość
ale jaki hajs wyludzic/?? o czym ty mowisz!

Gość money for nothing
:-o a Ty? :( bo ja o tym samym 😴

Gość gość
no ale ja go nie utrzymuje wiec... a piekna jestem w rzeczywistosci;-)

Gość gość
nie wiem o co tobie chodzi:-o ale wygląda to jak rozmowa d**y z batem

Gość gość
ja p*****le jak mozna utrzymywac kochanka?tyle zaradnych kutasow nas otacza? znalesc sobie kogos kodnego siebie i p******ic sie do woli

Gość money for nothing
wcale nie jestem gościem, jestem tu u siebie😴 to wyżej to ja

Gość money for nothing
ja p*****le jak mozna utrzymywac kochanka?tyle zaradnych kutasow nas otacza? znalesc sobie kogos kodnego siebie i p******ic sie do woli xxx ale nie to :-o tylko to jeszcze wyżej ;)

Gość gość
co to jest milosc??? bo kochanek mi ja wyznal

Gość gość
to, że lubi z tobą uprawiać seks

Gość money for nothing
miłość? jest tym samym co śmierć- jak ci się przydarzy to już po tobie :(🖐️

Gość gość
Mnie znajomy kusi juz 4 miesiąc i nie daję się, ale on chyba mysli że w końcu ustąpię bo jestem sama rok prawie... Może i bym się z nim puściła, ale on ma dziewczynę więc to go u mnie dyskwalifikuje. Ja bym nie mogła być tą trzecią, jak wy to jestescie w stanie zaakceptować???

Gość gość
Kochankowie wmawiaja kochankom ze sa pierwsze i najwazniejsze. Ze dzieki nim odzyskali to co stracili przy zonie. Jestes dla niego najlepsza w lozku, najpiekniejsza, swietnie sie czuje w Twoim towarzystwie, ale tak naprawde to stek klamstw.

Gość gość
i dlatego nie uleglam choc kusi cholernie

Gość gość
a mi kochanek z takim tekstem wyjechal ze chce zostawic narzeczoną ... a ja nie chce i co wy na to?

Gość gość
Zdarza się też, że kochanki, jak twierdzą, są nieszczęśliwie zakochane, szukają swojego szczęścia i nie mają intencji niszczyć małżeństwa swego kochanka. Wystarcza im to, że ON jest. Niestety, w większości przypadków, do czasu… W końcu tak czy inaczej chcą mieć Jego na własność i naciskają na to, aby On się określił, a o On często dla spokoju mówi, że "zostawi tę niedobrą żonę", choć wcale nie ma takiej intencji. Mało tego, może być tak jak u ciebie, będzie miał dwie kochanki poza żoną. I jak tobie się nie spodoba układ, nie będzie po nim płakał, bo istnieje twoja następczyni, która równie się stara, ale jeszcze nie zaczęła namawiać go do porzucenia rodziny. Wnioski z takich wielu podobnych historii widziałam na takiej stronce alehistorie pl, no ale na to trzeba mieć zdrowe nerwy, żeby to czytać. Doświadczenia tysięcy ludzi są jednak najbardziej miarodajne i pokazują kierunek w jakim należy pójść, gdy psychika siada i nie myśli racjonalnie, a trzeba szybko podjąć jakieś decyzje. Mnie to pomogło i nie musiałam w tym celu iść do psychiatry, księdza, czy obciążać tym znajomych. Tyle.

Gość gość
mika1111:) buee heheh a kto zdradza mężów?:) to ci faceci niby z kim zdradzają?:) sami ze sobą? jakie głupie gadki

Gość gość
Ha,ha,haha,ha!!!

Gość beata i angelikagość
Mój mąż szmaciarz z rynsztoku przez 1,5 roku seksił się ze swoją pracownicą , a potem wziął sobie jeszcze drugą WRONĘ i seksił się z nimi na zapleczu sklepu, tak układając schadzki aby się nie spotkały .

Gość gość
Jesli masz ochotę dowiedziec się wiecej o swoim przyszłym zyciu partnerskim, towarzyskim, zawodowym, napisz do wrozki Sofii. Jest świetna i jestem z jej usług bardzo zadowolona. Odpowiedziała konkretnie na nurtujace mnie pytanie odnosnie wiernosc***artnera.Godna polecenia więc polecam. Wróży emailowo. tarocistkasofii@wp.pl