Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olusia25.

Kochanek mnie zdradzil !!!

Polecane posty

To nie takie proste ;) Nie da sie zatrzymac uczuc a potem ich kontrolowac. Udany romans powinien sie opierac na dobrym sexie ale rowniez obustronnym zrozumieniu. Od dobrego kochanka wymaga sie nie tylko by dobrze zerznal...szuka sie u niego tego czego nie daje staly partner. A jak wszytsko juz gra to powoli wtracaja sie uczucia...a co za nimi idzie akty zazdrosci i inne dziwne reakcje ;) I Niestety ale w romansie trzeba brac odpowiedzialnowc rowniez za uczucia drugiej strony. I zapomniec o tej calej milosnej otoczce, wyznawaniu sobie uczuc (o czym pisala chyba autorka) bo bardzo szybko mozna rozbudzuc uczucie u drugiej osoby. I W ogole dla mnie romanse to jedno wielkie nieporozumienie i zawsze koncza sie zle...przynajmniej dla jednej z osob. Ciesze sie ze dane mi bylo jeden przezyc bo bo mam to za soba i nauczylam sie zeby sie juz w tego typu uklady nie pakowac ;)

Zielona, aleś ty natchniona. He he.

Gość gość
Ja tez to mocno przezywalam jak sie dowiedzialam ale sie mu zaraz odwdzieczylam i ja na tym skorzystalam bo lepszego od niego sobie poderwalam i lepszy byl w tym ukladaniu klockow swojego pracownika mial bardzo sprytnego i zwinnego i juz nie wrocilam do tamtego

Gość gość
zielona szczegolnie jak sie uczucia wyjawia poprzez wiadomosci tekstowe albo maile. probowalas kiedys komus powiedziec a nie napisac!! albo zrobic cos! cokolwiek! ..poza naturalnie sexem...

Gość gość
macie racje najlepiej sie w takie uklady poprostu niepakowac bo niewarto..tylko po to zeby miec pare chwil uniesienia a co za tym idzie zryta psychike do konca zycia..! NIEWARTO!

Gość kochanek Kasi
co masz na myśli pisząc zrytą psychikę do końca życia? z jakich powodów?

Gość Kalah
Nigdy nie miałam kochanka. :( A jaka u was pogoda? :D

Gość gość
przy zdradzie przekraczamy pewna granice..tego sie juz nieda cofnac bariera znika i taka osoba zarowno kobieta jak i mezczyzna juz zawsze beda mieli tendencje do zdrad. Zielona napisala ze tylko ona jest w stanie zbudowac zdrowy zwiazek a facet zostanie na zawsze zepsutym d*pkiem, niezdolnym do zwiazkow--blad!! zarowno ona jak i on sa zdolni do zdrowych zwiazkow ale dopuki nie bedzie to ta naprawde druga polowka !! to musi zadzialac jak strzal w pysk..i musza byc sobie bardzo oddani..

Gość kochanek Kasi
przy zdradzie przekraczamy pewna granice..tego sie juz nieda cofnac bariera znika i taka osoba zarowno kobieta jak i mezczyzna juz zawsze beda mieli tendencje do zdrad I Może masz racje,nie wiem ale pisząc banałem nie można uogolniać,może jednym wystarczy romans i już nie będą a inni będą zawsze szukali nie ma regul. Jest jeszcze opcja pozostania z jedną kochanką na zawsze, bo jeżeli z jedną żoną można...

Sorry ze juz dzis nic konstruktywnego nie napisze ale moj limit myslenia na dzis sie skonczyl :P Wszytsko niewazne...tym bardziej ze mnie to juz nie dotyczy 🖐️

Gość gość
niestety ale pojawiaja sie uczucia, nawet jest zazdrosc! mi bylo smutno swojego czasu jak przyjaciolka poznala kogos ... smutno bardzo serio

Gość gość
jest cholerna zazdrosc...

Gość gość
co sie stalo z postami??bylo wiecej!!

Gość gość
Dobry temat.Normalne że jest zazdrość.Seks do czegoś zobowiazuje i myślę że nie da się go bezkarnie uprawiać z byle kim,no ja tak nie potrafię przynajmniej.

Gość gość
ale jestes facetem?

Gość gość
Nie,kobietą!Ale nie mówię o uczuciach tylko zazdrości.wiem że faceci umieją taki seks uprawiać,ale sie też wkurzają jak np.ich kochanka ma kogoś innego albo nie sa jedynymi.

Gość gość
ciekawe do czego dla faceta tylko duza d**a i cycki sie licza i taka wybiera co lubi seks i tyle

Gość gość
to świnie jesteście i tyle wam powiem.

Gość doświadczona przez życie
Mężczyzna, który zdradza swoja żone z kochanka, zdradzi niestety również kochankę. Takie sa fakty, nie okłamujcie się ludzie. Kobiety podchodzą bardziej emocjonalnie, ale też potrafią kręcić.

Gość gość
ludzie wy serio to piszecie?????????????????????????????

Gość gość
ale co serio????????????????????????

Gość gość
ok, wkurzaja sie k***a a wiesz czemu????????????? bo nie jest tym lepszym skoro ona wybiera innego rozumiecie to???????????????

Gość gość
a czy kobiety nie czuja sie gorsze i zranione kiedy sie je zdradza?????

Gość gość
Czyli twierdzisz,ze facet ma kochanke tylko od rzniecia?niemozliwe sa uczucia?tak do tego podchodzicie?to ci cos powiem.moj maz zostawil mnie dla swojej kochanki,byla piekna,madra i bylo to zrozumienie.teraz maja dzieci i chyba im sie dobrze wiedzie bo widze zawsze zadowolonych.wiec obala to teorie ze wszyscy faceci sa swinie dla kochanek,niektorzy sa dla zon szujami.ale suma sumarum kogos pokrzywdzaja.

Gość gość
ale to rzadkosc jest

Gość gość
tak na prawde to nigdy nie chcemy sobie zycia z kochanka ukladac bo jest fajnie na chwile zrozumcie baby durne ze jestescie zabawkami i mamy was od dymania

Gość gość
Romanse kończą się fatalnie, ale tylko dla kobiet. Niby wszystko jasne, chodzi o profesjonalne bzykanie, jednak kobiety same siebie oszukują. Angażują się uczuciowo w przypadkowe związki i cierpią na własne życzenie.