Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biedny piesek pod sklepem

Polecane posty

Gość gość

Wlasnie wrocilam ze sklepu. Byl tam biedny duzy pies, cos jakby mieszaniec owczarka podchalanskiego. Mal takie smutne przekrwione oczka i sapal z modwodnienia:( Szkoda mi go strasznie sie zrobilo, kupilam mu puszke miesna duza i dalam mu wody:(

Gość Szymson
dobrze

Gość gość
co dobrze? szkoda mi go ale nic nie moge zrobic, nie wezme go mam male mieszkanie i dwa koty:(

Gość gość
to zadzwon albo go zawies go do schroniska, nie zostawiaj go tak!!! please

Gość gość
nie zadzwonie do schroniska, bo tak go czeka pewna smierc. Nie wiem jak jest w pl ale tu gdzie mieszkam w schroniskach zabijaja takie psy.

Zabijają??? No proszę jaki humanitaryzm czyżby w UE w jakimś bogatym kraju??? Jak tak to? No jest brać z kogo przykład nie powiem!!!

Gość gość
tak niestety dzieje sie to w UE:( Nie wiem czy w calym kraju, czy tylko w rejonie gdzie mieszkam. Poprostu wg nich stare schorowane psy lepiej uspic, bo i tak nikt ich nie wezmie, a podobno nie ma pieniedzy na leczenie:(

Gość gość
Ameryka co?, eutanzja non stop juz nie wiadomo co lepiej

Gość gość
rozwies kartki na slupach moze sie zgubil abo ktos go przygarnie nie wiedzialam ze w schroniskach zabija sie psy moze zadzwon do regionalnego radia daj ogloszenie napisz nazwe miasta to byc moze telewizja zainteresuje sie wspomnianym schroniskiem

Gość gość
cudowny kochany kapitalizm demokracja ach.....żyć nie umierać hahaha

Gość gość
ale wy jestescie naiwni, przeciez w Polsce tez psy w schroniskach usypiaja, a co wy myslicie... akurat schronisko to dla psa najgorsze miejsce pod słońcem, chyba uspienie jest lepszym wariantem nawet

Gość gość
Eh, przykra sprawa. Nie lubię nawet patrzeć na bezdomne psy bo serce się kraje. Miejmy nadzieje, że znajdzie się ktoś kto będzie miał warunki żeby go przygarnąć. Popytaj znajomych i rodziny. Jak bedziesz w okolicach tego sklepu to zanieś mu coś od czasu do czasu :)