Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci jak tęsknią, myślą o kobiecie, to zwierzają się z tych uczuć

Polecane posty

Gość gość

do innych czy raczej tak w sobie?

Gość bernank
nie rozumiem tego pytania

Gość gość
Czy o swoich uczuciach mówią innym? Kumplom? Czy trzymają w sobie?

Gość gość
Jak sądzicie?

Gość gość
No ja bym nikomu nie powiedzial ze tęsknie, tylko tej kobiecie

Gość gość
nie mówi sie kolegom takich rzeczy

Gość gość
A dlaczego nie mówicie,coś w tym złego?

Gość gość
jakiemuś dobremu kumplowi czemu nie?

Gość bernank
nawet w pracy lub przy wędkowaniu albo przy ognisku z browarem w ręku normalny facet nie zwierza się nawet najlepszemu kumplowi ze swoich uczuć do kobiety , chyba że kobieta poszła w tango to wtedy facet kurvi na cały świat , wołając że francę ubije słowa w żalu wykrzyczane !

Gość gość
naiwna panienka jesteś skoro myślisz że faceci takie rzeczy opowiadają kumplom żaden się nie przyzna że stracił głowę dla jakieś panny i że jest dla niej pantoflem, to byłby obciach

Gość gość
Dokładnie! Bo faceci to nie są takie pisdy zeby d*pe obrabiac swojej kobiecie tak jak to wy Koorvy robicie! Wszystko musicie wypaplac swoim yebanym kolezaneczkom i d*pe swoim facetom równo obrabiacie, nawet o sprawach lozkowych! I wez tu czlowieku zaufaj takie zapier.dolonej shmacie! Zadnej prywatnosci i intymnosci. O wszystkim musicie pier.dolic swoim zayebanym kolezaneczką, psiapsiółą i zresztą mamuśką też! A tfuu...

Gość gość
To jak facet straci głowę dla jakieś kobiety, to nie powie tego kumplowi?

Gość Beruthiel
Nie powie tego kumplowi. Faceci to nie baby.

Gość gość
Aż mnie zdziwiliście, bo wiedziałam, że o sprawach łóżkowych faceci nie mówią, kobiety tak, jak długo, czy było dobrze :o Ale co do zawrócenia w głowie, to myślałam, że takie coś to facet kumplowi powie.

Gość gość
jak porządny człowiek to i uczucia ma a jak je ma to czasami opowie komuś ...normalne

Gość bernank
zgadza się i wiem, że tak jest kobieta przy okazji zakupów ciuchowych wszystko wypapla swoim koleżaneczkom przy kawie, opowiada z detalami jak wszedł do c**y i ile razy puknął, trafił i nie trafił, był na moment orgazm a za moment padł i zasnął, na koniec kobieta opowiada , że dużo wody poszło w wannie aby spermę zmyć i prześcieradło było mokre , tak opowiadają sobie kobiety i koleżanki słuchają a potem śmieją się z tej opowiadaczki, że Elka jednak jest głupia c**a ale można się pośmiać !

Gość gość
Dokładnie, faceci to nie baby, a koles kilka postów wyzej wytlumaczyl to dobitniej by tak tępe pisdy jak kobiety to zrozumiały!

Gość gość
a wy o sprawach łóżkowych nie mówicie?

Gość gość
Tak, faceci są twardzi, nie opowiadają o swoich kobietach. Wiesz co bernank, wstawiasz tu kit dziewczynie, chociaż co nieco prawdy mówisz. Nie jeden raz słyszałam jak wy potraficie obgadać kobiety. W bardzo wulgarny i ordynarny sposób. Obgadujecie jeszcze gorzej niż kobiety. Bo nawet urażeni odrzuceniem tak oplujecie, żeby inny myślał, że to prawda i nie chciał tknąć. Prawda to? Czy się wyprzesz? Wystarczy posłuchać co w męskiej szatni gadacie, zresztą miejsce nieważne.

Gość gość
to ciekawe bo ja się dowiedziałam,ze mój facet obrabia mi tyłek do koleżanek swoich i nawet matki,a czy do kolegów to nie wiem... no i tylko mówi im o negatywach, więc pewnie nikomu nie powie,że za mną tęskni :O