Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obowiazkowy brak nicka

dlaczego kobiety tak bardzo kochaja

Polecane posty

pieniadze i wyscig szczurow?

ale zawsze chca wiecej i to tez jest ta sama potrzeba ?

Gość gość
mężczyźni nigdy nie zrozumieją że dla kobiety ważne jest poczucie bezpieczeństwa ... a jak są nieudacznikami tłumaczą że baba wymaga od nich kasy PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA NIE RZUCA KOBIECIE TEGO TYPU TEKSTÓW!!!!

Nie wiem, wydaje mi się że mowa o jakichś skrajnych przypadkach, ja po prostu chcę/potrzebuję spokoju.

Gość gosc1235134
"mężczyźni nigdy nie zrozumieją że dla kobiety ważne jest poczucie bezpieczeństwa ... a jak są nieudacznikami tłumaczą że baba wymaga od nich kasy PRAWDZIWY MĘŻCZYZNA NIE RZUCA KOBIECIE TEGO TYPU TEKSTÓW!!!!" Brednie skrajnej materialistki. Jesli jest dla Ciebie wazne poczucie bezpieczenstwa to okresl co przez to rozumiesz. Jesli pieniadze, to je zarob i bedziesz miala poczucie bezpieczenstwa, a nie mecz faceta ze ma zarabiac wiecej i wiecej, a w momencie gdy bedzie mial pretensje, to ty w ramach podziekowania za to ze na ciebie z********a powiesz, ze nie jest prawdziwym mezczyzna i nie powinien rzucac takich tekstow. Nieudacznikami to sa kobiety, ktore zeruja na facetach nie oferujac mezowi nic oprocz wlasnej d**y

Gość gość
mnie wcale nie zależy by mieć więcej, tyle ile mam wystarczy dwa razy w roku jeżdżę na narty w Alpy, do tego latem gdzieś w ciepłe miejsce ile chcieć więcej ? phi

Gość gość
ale debil..... poczucie bezpieczeństwa to dla mnie stabilizacja: chcę wiedzieć że będę zdrowa, będę pracować w tej samej firmie co dotychczas i że moje warunki bytowe się nie pogorszą, chcę tyle i aż tyle oprócz tego chciałabym by facet któremu zaufałam i przed którym się otworzyłam nadal był ze mną, dziś, jutro, pojutrze, za rok, 10 lat i gdy będę staruszką

Gość gosc1235134
mnie nazywasz debilem, jakies uzasadnienie? Ja mam uzasadnienie na to, ze z ciebie kompletna idiotka "chcę wiedzieć że będę zdrowa" A na jakiej k***a podstawie masz wiedziec czy bedziesz zdrowa? Jakim k***a cudem chcesz poznac przyszlosc?

Gość gosc1235134
chcę wiedzieć że będę zdrowa, będę pracować w tej samej firmie co dotychczas i że moje warunki bytowe się nie pogorszą, chcę tyle i aż tyle oprócz tego chciałabym by facet któremu zaufałam i przed którym się otworzyłam nadal był ze mną, dziś, jutro, pojutrze, za rok, 10 lat i gdy będę staruszką Nie bedziesz wiedziala, czy bedziesz zdrowa, czy bedziesz pracowac w tej samej firmie, ani jakie beda twoje warunki bytowe. Mozesz chciec to wiedziec, ale i tak sie tego nie dowiesz. To samo tyczy sie twojego faceta, mozesz jedynie ufac, ze z nim bedziesz, ale nie dowiesz sie tego, bo niby skad?

Gość gość
a na jakiej podstawie ty wiesz że WSZYSTKIE kobiety chcą ciągle więcej i więcej ? ja tylko podałam Ci moją definicje stabilizacji i poczucia bezpieczeństwa: ten sam partner, ta sama praca, zero rewolucji życiowych bo nie lubię zmian to mi daje szczęście, wtedy czuję się dobrze boję się niepewnego jutra i tego że mogłabym nie mieć kontroli nad swoim życiem

Gość gosc1235134
"a na jakiej podstawie ty wiesz że WSZYSTKIE kobiety chcą ciągle więcej i więcej ?" Nie wiem nic takiego i nigdzie nic takiego nie napisalem

Gość gość
dla mnie wystarczy że moje życie będzie jak dotychczas a nie że będę gromadzić więcej i więcej bo niby po co ? co ja jakiś pieprzony bezmyślny chomik jestem ?

Gość gość
bo one to materialistki urodzone