Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety marzą o idealnie zbudowanych przystojniakach a i tak biorą przeciętnych

Polecane posty

Gość gość

Wiele z nich robi sobie z nimi dzieci a wychowują ''mężowie'', przeciętni z wyglądu, inteligencja tez przeciętna.

Gość gość
walisz bzdury jak małe dziecko, kobieta bierze tego co sie jej podoba, więc dla niej jest przystojniakiem.

Gość gość
dokladnie a potem o wieprzu mowi przystojniak :D tutaj kazda ma przystojnego i inteligentnego a na ulicach trzoda chlewna i ZOO

Gość TakaJednaKobieta
Przystojniak to się trafia 2 na 10 facetów.

Gość gość
chyba 2 na 100

Gość TakaJednaKobieta
No tacy na których widok dostaję "kisiel w majtach" rzadko się zdarzają ale się zdarzają :) Mieszkam w dużym mieście więc można zawiesić oko.

Gość gość
zdarzaja sie przystojniacy ale oni maja pstro w glowie, albo wielcy "fafarafa co to szukaja nie wiadomo czego..

Gość gość
to tak jak facet. chcesz mieć w łóżku cycatą blondynę a za żonę ułożoną, zadbaną kobietę. My też w łóżku chcemy przystojnego pociągającego fizycznie ogiera, a w roli męża widzimy odpowiedzialnego, zaradnego faceta a nie napakowanego pustaka

Gość To prawda wiem po sobie
Bo brzydalem nie jestem i jedynce co kobiety ode mnie chcą to seksu... związku nie chce żadna czy ładna czy brzydka ale tyłek nadstawić to tak na pierwszej randce standard... jedna to mnie ochrzaniła że jej nie przeleciałem na pierwszym spotkaniu! bezczelna suka!!! każda boi mi się zaufać boi się że zdradzę... i koniec końców jedyne co dostaje od kobiet to zwierzęcy i namiętny seks, bez miłości, jedynie z pożądania...

Gość jdjkjkajdkajdkk
To prawda wiem po sobie xx och to straszne , jak nam ciebie jest żal :o

Gość gość
spotkałam moj ideał, zakochałam sie po uszy.ale on o tym nie wiedział,bo wolał bezzobowiazan......mysllał tylko o sobie...wiec odeszłam,poznałam przeciętnego faceta, ktorego na swoj sposób kocham,ale wazne jest tez to ze on mnie kocha imoge mu zaufac...chociaz sni mi sie tamten.....

Gość gość
Wiadomo skad sa samotne matki leca na r****czy oni robia im dziecko i uciekaja a pozniej szukaja dopiero porzadnego faceta

Nie każdy taki jest ja bym na pewno nie zostawił, ale jak na razie nie wpadłem :), kochasz na swój sposób tego przeciętnego i dobrze :) doceń to i to że on Ciebie kocha :) uważam że miłość to piękne uczucie :) choć sam jego nie dostaje... może kiedyś spotkam kobietę która mi zaufa i będzie chciała czegoś więcej niż seksu...

Gość gość
a ja ostatnio spotkałam przystojniaka, w dodatku sensownego :) Czekam na trzecią randkę ;]

Gość gość
To prawda wiem po sobie, ale kozystasz z tych propozycji???

Gość gość
Co im po wygladzie faceta?

cóż............ tak, lubie się zabawić, a takiej moge zerżnąć nieźle d*pcie i wlać gorąca sperme do jej rowka ummmmmmmmmm uwielbiam tak lubie tez przygodny oral jestem przystojny wiec moge robic z kobietami co chce ale brakuje mi milosci, takiego analu na stale z tą jedną jedyną eh

Gość gość
idiota

2013-07-11 14:11:45 to jakiś podszywacz... spadaj. 2013-07-11 14:06:53 gość - tak czasami korzystam, no ale chyba nikt nie chce być samotny obecnie jestem w seks układzie z jedną panią.

Gość mój mały mikrokosmos
a ja nie wzięłabym ani przystojniaka ani przeciętnego tylko nietuzinkowego, mającego nieprzeciętny wygląd ale żeby jednocześnie wprost nie można było powiedzieć żeby był przystojniakiem. takiego co przyciąga kobiety ale właściwie nie wiadomo czym.

Gość gość
Ja ponoć jestem przystojny ale i tak jestem sam. Dziś trzeba mieć idealne ciało by kobieta w ogóle zwróciła uwagę.