Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlenaaaa

e-papieros AWARIA!

Polecane posty

Gość madlenaaaa

hej ;) mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Mam e- papierosa i kiedyś podłączam do komputera ladowarkę i pojarę a tu kontrolka na fajce miga na niebiesko, a na ładowarce świeci na zielono... napisałam do gościa z allegro że chcę zwrócić na gwarancję, a ten cham mi nie przyjął. stwierdził za albo grzałka jest przegrzana, albo bateria zepsuta bo pewnie za długo ładowalam ;/ nie wiem co zrobić. poczytalam pół internetu, wyczyściłam grzałkę, nie przepalę jej bo nie działa bateria;/ teraz gdy podłączyłam znowy baterię do ładowarki to kontrolka ładowarki świeci na czerwono a na baterii nic.... pomóżcie!!

Gość madlenaaaa
NIKT NIE POMOŻE? CHYBA SĄ TU JACYŚ PALĄCY E-FAJKI

Gość gość
Jezeli sprzedwaca twierdzi ze bateria jest uszkodzona to chyba daje na nia jakas gwarancje ja w sklepie daje 6 miesiecy . Natomiast na clearomizery nie ma gwarancji . Zapraszam do nas na zakupy vibratank .eu

Gość grzegżółka
No i dla takich historii ja nie kupiłam w końcu tego elektronicznego... Stwierdziłam, że jak już coś zmieniać, to całkiem. Czekam aż przyjdzie zamówiona "Prosta metoda" Allena Carra. Ponoć bestseller.

Gość mirann
I ja kupiłem e-paoierosa bo myślałem że łątwiej rzucę, ale nic z tego. Kaszel mnie podusił parę miesięcy i skończyło sie na szukaniu innego rozwiązania. Książkę dostałem - Allen Carr to jest to!!!