Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak wspólnych tematów do rozmowy z mężem

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy małżeństwem prawie rok a znamy się ponad trzy lata. W łóżku nam jest cudownie a jak jesteśmy razem to zdaża się że nie mamy o czym rozmaiać kocham bardzo męża i mamy cudownego synka. O czym mam z mężem rozmawiac? on nie chce rozmawiać o pracy itp, czasami rozmawiamy tylko o seksie:((

Gość gość
doradzi ktoś?

Gość dadadadada
sa setki tematow, naprawde nie macie wspolnych zainteresowan?

Gość gość
gadaj p*****ly, komentuj otaczajacy Cie swiat, zadawaj pytania

Gość gość
mój mąż pracuje po 12 godz dziennie, na jego pracy się nie znam a jak przyjedzie do domu to odpoczywa i nie ma specjalnych zainteresowań:(

Gość gość
Jeżeli mam z kimś żyć wiele lat, to liczę na wiele rozmów na każdy temat. Lubię rozmawiać o tak zwanych pierdołach w stylu: kogo zaprosiłbyś na swój pogrzeb albo czy gdyby wybuchła wojna to walczyłbyś o ojczyznę albo gdyby była walka białego ninja z czarnym ninja to jak myślisz który wygra, większość osób zdecydowanie mówi że czarny, to bardzo ciekawa kwestia zakorzenienia się w naszym umyśle, że czarny ninja jest lepszy :) Pozdrawiam!

Gość AC 55
Mnie to nie przeszkadza........wlasnie "guru"oglada TV ,a ja jestem w necie i mnie to odpowiada niz meczenie sie wspolne.Zycie jest piekne :)