Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ważne pytanie dot. Anglii

Polecane posty

Gość gość

orientuje się może ktoś czy istnieje tam możliwość darmowego kursu angielskiego,czy nauki w jakiejś szkole językowej dla obcokrajowców?

Gość gość
Jest cos w Londynie ale tylko w weekendy . Poszukaj w necie.

Gość gość
mi chodzi o Birmingham, wlaśnie szukałam i znalazłam info,że był darmowy kurs akurat jak tam byłam, ale nic o tym nie wiedziałam, co za pech :( a teraz jestem w pl niestety, wróciłam,bo nie mogłam znaleźć pracy, a tak jak bym tam podszlifowała angielski bym miała wiekszą szanse...

Gość gość
No jak to,w UK nie mozna znaleźć pracy?Dziwne,bo ciągle słyszę,ze w UK to raj i pracy mnóstwo,do tego wspaniale płatnej.A ludzie za najniższą krajową w UK zyja jak pączki w masle.

Gość gość
widocznie nie spełniłam wymagań

Gość gość
zapytaj w swoim councilu powinni coś mieć

Gość gość
A dlaczego ty chcesz darmowy kurs w UK? Ja się od podstaw uczylam języka z samouczkow PONS 4 mce przed wyjazdem po kilka godzin dziennie i jak przyjechalam umiałam się dogadać w pracy - a potem już można normalnie na kurs płatny. Te darmowe są g**o warte bo ylko takie glaby na nie chodzą co się nawet przedstawić nie potrafią.

Gość gość
darmowych kursow juz nie ma. Byly zaraz po wejsciu polski do unii, ale zostaly zlikwidowane