Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o pomocccccccc

telefon abonament orange

Polecane posty

wybralem alcatel one touch idol za 99 zł w abonamencie i gosc mi cos wciskał ze nie bede mógł innej karty sim włozyc tylko na mojej do ktorej przypisany jest abonament wszystko bedzie smigac i net bedzie darmowy bo android musi ciagle aktualizowac a jak wlozy ktoss swoja karte to mu z konta bedzie pobierac za net ://///jak ja mam to rozumiec :/ POMÓZCIE

A co tu niby jest do rozumienia??? Abonament i net są przypisane do karty a nie do telefonu.

no dobra a jak włoze inną karte sim?

jesli wloze inna karte to bede płacil za internet? czy w androidach jest wifi? chyba jestem starej daty :-/ dla was to wszystko takie oczywiste..

Gość gość
Sprzedawcy chodzilo o to ze telefon z androidem lubi sie laczyc z internetem bez pytania i zeby innych numerow nie wkladac jak sie nie ma pakietu internetowego.

Gość kometarakieta
Ja długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej sieci. Chodziłam po salonach i porównywałam oferty. Zdecydowałam się na abonament w play z telefonem Samsung Galaxy S9. Telefon jest zdecydowanie wart swojej ceny. https://www.play.pl/telefony/samsung/samsung-galaxy-s9/

Gość gość
abonamne to zło, podpisujesz umowę średnio na 2 lata gdzie oferty się w tym czasie zmieniają conajmniej 2 razy. Tylko oferta na kartę, ja osobiście jestem w MV i jestem bardzo zadowolony