Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka piosenka na pierwszy taniec ? :)

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Znacie jakiś ładny romantyczny kawałek nadający się ? Pozdro Pablo

Gość gość
My mieliśmy Metallikę "Nothing else matters".

Gość gość
A nie macie jakies swojej ulubionej piosenki,ktora kojarzy sie z milymi wspomnieniami?moze w tym kierunku szukaj....my mielismy kindla z kims takim jak ty

Gość gość
bardzo duzo jest pieknych piosenek o milosci. my zastanawiamy sie miedzy ''truly madly deeply'', Savage garden, a ''when a man loves a woman'' Michaela Boltona

Gość gość
Naszym pierwszym kryterium była piosenka śpiewana po polsku. Słowa pięknie oddają nastrój i atmosferę tego dnia i tego co łączy nowożeńców. Rodzi się wtedy taki fajny klimat. A, że z rodziny tylko nieliczni znają język angielski, to głupio byłoby im taki kawałek zaserwować. Stali by i nie wiedzieli o czym to jest, tylko tyle, że melodia ładna. A chciałabym by rozumieli. Także polska piosenka, żadna zagraniczna. Ale teraz jeszcze nie wiemy jaką. Wspomniana wyżej Kindla ma śliczny tekst, ale jej brzmienie nie przemawia do nas nie ten głos nie ten styl. Szukamy dalej...

Gość gość
ja mysle o tych : goo goo dolls - iris czeslaw niemen - wspomnienie paulla - od dzis

Gość gość
A moze Magma wszystko to co mam Magma wszystkie chwile Robert Janowski ten ktorego kocham Sumptuastik za usmiech twoj Tomasz Żółtko dotykaj delikatnie Kancelaria zabiore Cie Piasek zakochani Szczesniak ma tez ladne piosenki o milosci

Gość gość
my wybraliśmy podkład muzyczny z pewnego filmu wyszło bardzo "czarodziejsko" :) Zarówno film jak i linia melodyczna wywołuje we mnie nostalgię - cieszę się ze wybraliśmy coś co po pewnym czasie nie przyprawia mnie o drgawki

Gość gość
Razem z mężem wybraliśmy na swój pierwszy taniec utwór Volver- Kocha, Lubi, Szanuje... Ma śliczną melodię, ale przede wszystkim przepiękny tekst. Jak dla nas była idealna. Do tego nikt z gości wcześniej jej nie słyszał, a wszyscy byli zachwyceni :) Także polecam ten utwór :)

Gość gość
czerwone gitary wezmę cie ze sobą

Gość gość
Dla mnie piosenka ma byc dla nas nie dla gosci, wiec to ze bedzie w innym jezyku nie stanowilo problemu. Polskie piosenki niestety w wiekszosci maja zalosne teksty o milosci i okropna linie melodyczna... Ta volver ktora ktos wymienil w ogole mi sie nie podoba...

Gość gość
Witam My będziemy mieli D-bomb do szaleństwa. Wejdzcie na you tube i wpiszcie iza i piotr i to będzie nasz pierwszy taniec:)

Gość gość
Ślub mamy 28 września i wybraliśmy piosenki : na 1 taniec: Andrzej Piaseczny i Natalia Kukulska : Jesteś blisko mnie a na podziękowania dla rodziców : Cliver :p Podziękowania dla rodziców;)

Gość jajajajjaaaa
czekasz na te jedna chwile,serce jak szalone bije... krajewski bodajze. cudo!

Gość gość
Ta czekasz na te jedna chwile - piosnka fajna,fajny tekst ale mega oklepana i kiedy mi dj proponowal te piesn to o malo z krzesla nie spadlam,bo na wszystkich weselach na jakich bylam to zawsze to lecialo i teraz mam alergie na nia heh dlatego fajnie ze ktos wybral D-bomb do szaleństwa,bo mozna do tego fajnie zatanczyc i zawsze to cos innego:) a Pan Piotr troszku oszkuje w krokach heheh,jak dla mnie to za malo rusza nóżkami,ale fakt faktem bardzo fajnie tanczy:)

The Righteous Broters-Unchained Melody ( z filmu "Uwierz w Ducha") jak dla mnie ta piosenka wymiata, jest mega romantyczna i tekst traktuje w całości o miłości, a w ogóle to mam sentyment do tego filmu, ryczę jak porąbana gdy go oglądam. Druga moja propozycja to Dirty Dancing - She's Like the Wind. Na swój ślub chyba coś z tego wybiorę, wolę klasyczne utwory, które jednoznacznie kojarzą się z wielką miłością i mają w sobie moc, kopa. Uważam, że piosenka powinna przede wszystkim pasować do młodej pary i odpowiadać ich temperamentowi.

Gość gość
my wybraliśmy ''truly ,adly deeply'' savage garden- piekny tekst i piekna melodia, no i cudny teledysk

Gość gość
ten pomysł z Metallicą jest świetny!

Gość masters podroz do gwiazd
My mielismy. A mnie az dreszcze niosly.

Gość gość
A my będziemy mieć "Second Waltz" Szostakowicza w wykonaniu Andre Rieu

Gość gość
mysmy mieli Szymon Wydra - Teraz cudo <3