Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Jaka piosenka na pierwszy taniec ? :)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jak w temacie. Znacie jaki艣 艂adny romantyczny kawa艂ek nadaj膮cy si臋 ? Pozdro Pablo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
My mieli艣my Metallik臋 "Nothing else matters".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A nie macie jakies swojej ulubionej piosenki,ktora kojarzy sie z milymi wspomnieniami?moze w tym kierunku szukaj....my mielismy kindla z kims takim jak ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo duzo jest pieknych piosenek o milosci. my zastanawiamy sie miedzy ''truly madly deeply'', Savage garden, a ''when a man loves a woman'' Michaela Boltona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naszym pierwszym kryterium by艂a piosenka 艣piewana po polsku. S艂owa pi臋knie oddaj膮 nastr贸j i atmosfer臋 tego dnia i tego co 艂膮czy nowo偶e艅c贸w. Rodzi si臋 wtedy taki fajny klimat. A, 偶e z rodziny tylko nieliczni znaj膮 j臋zyk angielski, to g艂upio by艂oby im taki kawa艂ek zaserwowa膰. Stali by i nie wiedzieli o czym to jest, tylko tyle, 偶e melodia 艂adna. A chcia艂abym by rozumieli. Tak偶e polska piosenka, 偶adna zagraniczna. Ale teraz jeszcze nie wiemy jak膮. Wspomniana wy偶ej Kindla ma 艣liczny tekst, ale jej brzmienie nie przemawia do nas nie ten g艂os nie ten styl. Szukamy dalej...

Udost臋pnij ten post

my mieli艣my "oczarowanie" Wodeckiego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mysle o tych : goo goo dolls - iris czeslaw niemen - wspomnienie paulla - od dzis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A moze Magma wszystko to co mam Magma wszystkie chwile Robert Janowski ten ktorego kocham Sumptuastik za usmiech twoj Tomasz 呕贸艂tko dotykaj delikatnie Kancelaria zabiore Cie Piasek zakochani Szczesniak ma tez ladne piosenki o milosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my wybrali艣my podk艂ad muzyczny z pewnego filmu wysz艂o bardzo "czarodziejsko" :) Zar贸wno film jak i linia melodyczna wywo艂uje we mnie nostalgi臋 - ciesz臋 si臋 ze wybrali艣my co艣 co po pewnym czasie nie przyprawia mnie o drgawki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Razem z m臋偶em wybrali艣my na sw贸j pierwszy taniec utw贸r Volver- Kocha, Lubi, Szanuje... Ma 艣liczn膮 melodi臋, ale przede wszystkim przepi臋kny tekst. Jak dla nas by艂a idealna. Do tego nikt z go艣ci wcze艣niej jej nie s艂ysza艂, a wszyscy byli zachwyceni :) Tak偶e polecam ten utw贸r :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czerwone gitary wezm臋 cie ze sob膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie piosenka ma byc dla nas nie dla gosci, wiec to ze bedzie w innym jezyku nie stanowilo problemu. Polskie piosenki niestety w wiekszosci maja zalosne teksty o milosci i okropna linie melodyczna... Ta volver ktora ktos wymienil w ogole mi sie nie podoba...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam My b臋dziemy mieli D-bomb do szale艅stwa. Wejdzcie na you tube i wpiszcie iza i piotr i to b臋dzie nasz pierwszy taniec:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢lub mamy 28 wrze艣nia i wybrali艣my piosenki : na 1 taniec: Andrzej Piaseczny i Natalia Kukulska : Jeste艣 blisko mnie a na podzi臋kowania dla rodzic贸w : Cliver :p Podzi臋kowania dla rodzic贸w;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajajajjaaaa
czekasz na te jedna chwile,serce jak szalone bije... krajewski bodajze. cudo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ta czekasz na te jedna chwile - piosnka fajna,fajny tekst ale mega oklepana i kiedy mi dj proponowal te piesn to o malo z krzesla nie spadlam,bo na wszystkich weselach na jakich bylam to zawsze to lecialo i teraz mam alergie na nia heh dlatego fajnie ze ktos wybral D-bomb do szale艅stwa,bo mozna do tego fajnie zatanczyc i zawsze to cos innego:) a Pan Piotr troszku oszkuje w krokach heheh,jak dla mnie to za malo rusza n贸偶kami,ale fakt faktem bardzo fajnie tanczy:)

Udost臋pnij ten post

The Righteous Broters-Unchained Melody ( z filmu "Uwierz w Ducha") jak dla mnie ta piosenka wymiata, jest mega romantyczna i tekst traktuje w ca艂o艣ci o mi艂o艣ci, a w og贸le to mam sentyment do tego filmu, rycz臋 jak por膮bana gdy go ogl膮dam. Druga moja propozycja to Dirty Dancing - She's Like the Wind. Na sw贸j 艣lub chyba co艣 z tego wybior臋, wol臋 klasyczne utwory, kt贸re jednoznacznie kojarz膮 si臋 z wielk膮 mi艂o艣ci膮 i maj膮 w sobie moc, kopa. Uwa偶am, 偶e piosenka powinna przede wszystkim pasowa膰 do m艂odej pary i odpowiada膰 ich temperamentowi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my wybrali艣my ''truly ,adly deeply'' savage garden- piekny tekst i piekna melodia, no i cudny teledysk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ten pomys艂 z Metallic膮 jest 艣wietny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masters podroz do gwiazd
My mielismy. A mnie az dreszcze niosly.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A my b臋dziemy mie膰 "Second Waltz" Szostakowicza w wykonaniu Andre Rieu