Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zołzawkurzona

niechluje i brudasy

Polecane posty

Gość Zołzawkurzona

Codziennie jeżdżę miejskim autobusem popularnej linii z jednego końca miasta na drugi, jakieś 40 min, rano i po południu. Lato, upał, tłok, normalne nienormalne warunki podróżowania za całe sto złotych miesięcznie. Ok, jakoś jestem w stanie to przełknąć ale dlaczego ludzie się nie myją?? Jadą rano do pracy, do cholery, białe koszule, wypasione bluzeczki, szpileczki, tablety, iphony, srony a smród powala. Śmierdzi z pod pach aż łzy się w oczach kręcą, śmierdzi z gęby, włosy owszem ułożone na sztywno ale jadą starym łojem a wyglądają tak że i bez tony lakieru utrzymałyby kształt nadany, z brudu. Ile kosztuje dezodorant? dobry -20 zł? i wystarcza na miesiąc minimum, a ile wydaje wydaje taki "picuś" na fajki co miesiąc? Koszulę można zmienić ale myć się już nie opłaca?? Ja rozumiem spójny wizerunek lumpa-brud smród i ubóstwo, taki znak firmowy. Ludzie śmierdzicie że rzygać się chce! Mycie się raz w tygodniu w niedzielę już od dawna powinno przestać być normą społeczną... podobno jesteśmy coraz bardziej cywilizowani, postęp, technologie, wynalazki a zużycie mydła nadal minimalne...

Gość gość
w polskich autobusach smierdzi bo są przeładowane i nie ma w nich klimatyzacji, a nei dlatego, ze ludzie się nie myja... przy np. jechaniu chocby 20 minut w temp. 50 stopni kazdy bedzie smierdziec... Idz np. do kosciola na msze, tez tłok a ludzie jakos nie smierdza

Gość Zołzawkurzona
chyba nie jeździsz autobusami za często, jak ktoś się umył rano i użył dezodorantu to nie będzie śmierdział po 20 min jazdy, jeżdżę też autobusami z klimą, klima świetnie rozprowadza zestarzały smród, miałam przykład dzisiaj rano, facet podniósł ramię żeby się trzymać uchwytu i spod wyprasowanej koszuli rozszedł się zapach aż dech zaparło bynajmniej nie z zachwytu...