Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wozek MUTSY IGO

Polecane posty

Gość gość
Witam, jak mam wersję Lite w kolorze silver. Służę zdjęciami real :)

Gość Zrce
Kupie używaną spacerówkę iGO za rozsądne pieniądze. Propozycje poproszę na mail: r.nosal@o2.pl?

Gość Niki_krak
Mamy od sierpnia 2013 Mutsy IGO od jakiegoś czasu uzywamy spacerówki wg mnie wszystko oki fajny wózek aczkolwiek wielkiego porównania nie ma jak się innego nie użytkowało, niektórzy piszą że nie ma dobrego amortyzowania-to prawda ale nasz mały tylko na dziurach zasypia, więc im bardziej trzęsie tym lepiej było:) Po za tym fajnie się składa do samochodu, chociaż czasami system składania dziwnie się blokuje, spacerówka ma bardzo dużo możliwości regulacji, zmiany kierunku jazdy-fajna sprawa - ja polecam !!!

Gość gość
a czy ktos ma mutsy igo na pompowanych kołach?bo piszecie o piankowych a wiadomo ze takie amortyzacji nie maja

Gość gość
Witam jeśli ktoś chce sprzedać spacerówkę mutsy igo to proszę o wiadomość ania880@poczta.onet.pl

Gość AgnieszkaMus
Witam, mam do sprzedania wózek mutsy igo z gondolą comfort (kolor czerwony) plus adaptery, wózek używany przez jedno dziecko. Cena do uzgodnienia :)

Gość AgnieszkaMus
Miał być z gondolą lite hehe (ta leciutka), a nie comfort. Pozdrawiam.

Gość gość
Jestem zainteresowana kupnem wózka mutsy igo - pompowane koła. Mój email angela-18@tlen.pl. Pozdrawiam

Gość gość
jestem zainteresowana zakupem mutsy igo ilonkak@o2.pl

Gość gość
Mamy mutsy igo lite na pompowanych kołach od czerwca. Jestem bardzo niezadowolona. Wózek sztywny, jakkolwiek na kostce brukowej synkowi nie przeszkadzało że wytrzęsie bo zasypiał- tak gdy spotkaliśmy krawężnik podczas jazdy czy boże broń chodnik starszego typu- mały od razu się budził ze strachem- musi bardzo trząść w takim razie. O podbijaniu na krawężnik nie ma mowy, podnoszę cały wózek by wjechać (mowa o krawężnikach od 3 cm wysokości! Poważnie!). Teraz czeka mnie kupno spacerówki, planowałam dokupić siedzisko do iGo ale po użytkowaniu przez 4 miesiące mam serdecznie dość i znów staję przed dylematem. A dziecko już się powoli nie mieści...

Gość Mutsy Igo Lite Ewa
Witam wszystkie mamy,ja ten wozek mam od sierpnia 2013 roku MU TSY IGO LITE, kupilam go przez sklep w którym go nie było,czyli zakup w ciemno. Ale z zamówieniem nie było problemu. Wozek może jest sztywny ale prowadzi się go super. Gondola tez super. Spacerowka tego lata sprawdzila się rewelacyjnie. Jest lekki i wszędzie latwo nim można się poruszać. Az szkoda ze musimy się z tym wozkiem już rozstać. Mój synek się w nim już nie miesci. Pozdrawiam.

Gość gość
jestem zainteresowana kupnem wózka IGO (gondola, stelaż, ewentualnie spacerówka) proszę o kontakt: domi.jakubowska@gmail.com

Gość gość
Witam. Obecnie jestem na etapie kupna wózka i wstępnie Mutsy iGO przypadł mi di gustu, ale po przeczytaniu tych wszystkich opinii mam mętlik w głowie. Sprzedawca w sklepie pokazywał nam jego przewagę nad innymi wózkami tego typu i nie ukrywam, że przemówiło to do mnie... to że łatwo się składa, że w opcji ma koła pompowane, że jest lekki...itd Poza tym sądziłem, że dając za wózek > 3 000 PLN należy spodziewać się samych superlatyw...a tu klops...:(

Gość KarolinaMak
Dziewczyny,które chcą sprzedać mutsy igo ostrzegam przed kobieta podająca się za Paulina Walczak ze środy wlkp. (Podaje tez poznański adresem). To oszustka, która niby chce kupić wózek, a później kombinuje z przesyłką, że niby przelala pieniądze i żeby wózek natychmiast wysłać. . Oczywiście pieniądze nie były wysłane. Nie dajcie się kobitki nabrać.

Gość KarolinaMak
Zapomniałam dopisać jej nr telefonu.. 691 057 160, choć wysyła także smsy z bramek.. mnie, a raczej mój wózek znalazła na olx..

Czy wiecie gdzie najtaniej znajde ten wozek w Poznaniu?

Gość gość
W tym roku doszla amortyzacja i chyba nie powinno byc juz problemu z trzesieniem. Ogladalem ten wozek i testowalem z obciaznikiem (ok. 9 kg) i naprawde zrobil na mnie wrazenie. Prowadzi sie lekko i miekko. Mam dylemat i zastanawiam sie nad kupnem tego lub Bugaboo Cameleon. Oczywiscie jest roznica w cenie, ktora tez ma znaczenie, ale przede wszystkim kryterium ktorym sie kieruje jest komfort dla mojego dziecka. Czy ma juz ktos doswiadczenie z nowym modelem Mutsy Igo, a moze ma porowanie z Cameleonem? Z gory dzieki za pomoc.

Gość gość
Może ma ktoś na psrzedaż siedzisko spacerowe Igo w kolrze czarnym chetnie kupie.

Gość ba_sza
Mam ten wózek od 6.5 miesiąca. Jest bardzo ładny, lekki, gondola w miarę duża, wozek super się składa klika wymienia z gondoli na fotelik czy spacerowe, na podróż zabieramy 3 części bo ten etap ze jesCze dzidziuś mięci się w gondoli a jak jest ciepło to w spacerowce. Gondola idealna na zimę jest jak termos początkowo wkładalam do niej śpiwór ale mały się przegrzewal i starczy tylko lekki kocyk. Cała zimę przewoziłam go i nigdy mi nie zmarzl nawet przy dosyc minusowych temperaturach. Spacerówka tez super dokupilam folie p.sloneczna z moskitiera i super osłonić można dzidziusia całego od słońca . Jednego czego mogę się doczepić to stelaż najwięcej kosztuje i wymieniałem juz 2 x jakąś wada fabryczna bo nie woziłam jesCze dziecka a po rozpakowaniu w domu na panelach widać jakby krzywa była rama z prawej strony i koło przednie przy skręcaniu kręci się w powietrzu. Po 2 wymianach było ok natomiast tetaz po 6 miesiącach użytkowania pojawił się ten problem znów kolo jedzie w powietrzu. Nie uśmiecha mi się oddawać go do reklamacji bo w czym będę dziecko na dwór brać bez ramy i tak jeżdżę. Od nowości tez centruje prawe tylne koło. Stelaż czasami składa się źle ciężko jakoś krzywo i potem ciężko go rozłożyć strach ze się złamie. Mam nadzieje ze kiedy urodze drugie dziexko te problemy znikną w następnych modelach bo bardzo bym chciała kupić tej marki ponownie.

Gość gość
A jeśli mielibyście wybierać Mutsy Igo a Mutsy Evo. To który byście wybrały? Bo oba te dwa wózki są moimi typami.

Gość gość
Hej:) mam na sprzedaż wózek mutys igo. Czarny stelaż, gondola lite szara, moskietera. Cena 900zł czyli połowa nowego. Stan idealny bo dbałam o niego. Koła pompowane. Mój mail m_mf@o2.pl

Gość gość
Coś mi sie wydaje ze wszystkie pochlebne komentarze pisze jedna i ta sama osoba

Gość gość
Używamy wózka igo lite od stycznia. Gondola służyła pół roku,teraz spacerówka. wozek ma pompowane koła,amortyzatory wyrobiły sie po kilku spacerach. Składa sie łatwo.jest lekki,zwinny. Spacerówka po złożeniu zajmuj***ardzo mało miejsca, ponieważ składa sie praktycznie na płasko, nie trzeba jej zdejmować ze stelaża, ma bardzo duża budkę, łatwo sie czyści . Minusem jest kosz znajdujący sie tuż nad ziemia. Wszystko co sie w nim znajduje jest zapiaszczone(zakurzone). Mozna dokupić kosz (260 zł!)podwieszany nieco wyżej. Po 8 miesiącach użytkowania ponownie zdecydowalabym sie na zakup tego modelu. Dodam, ze używam go głownie poza miastem.

Gość Jureczek84
mam wrażenie, że krytykują osoby, które tego wózka nie mają, a jedynie obejrzały go w sklepie i szukają wytłumaczenia, by go nie kupić :) My mamy go od ponad pół roku i jesteśmy zadowoleni. Podbija jak marzenie. Gondolę używaliśmy 5 miesięcy (kilka zimowych też się zahaczyło) i była spoko - mieścił się śpiworek Dowwny Kaisera. Jak żona mi go pokazała od razu się zdecydowaliśmy. Wiadomo, że to nie jest wózek na wertepy, tylko miejski. Jak ktoś lubi spacerować po lesie czy górach, to lepiej wybrać Mountain Buggy Urbaj Jungle albo Baby Jogger Summit albo jakiś inny terenowy. Nie zauważyliśmy, żeby synkiem trzęsło, kiedy się jeździ po chodnikach czy utwardzonych ścieżkach w parku. Uspiał po paru minutach :) Siedzisko wysokie, spora budka, ciekawy wygląd, który przyciąga wzork. Zdecydowanie możemy polecić :) Z minusów jest mały koszyk pod spodem, ale na niewielkie zakupy wystarcza.

Ja polecam. Mam spacerówkę Mutsy IGO 2015. Nie rozumiem negatywnych opinii jeśli są. Wózkiem dobrze mi się jeździ z dzieckiem bo ma fajne spore koła i jest całkiem lekki więc łatwo nim manewrować :] Fajnie jest to że można kupić też wózek w 2w1,3w1 i nawet 4w1 https://mutsy.pl/102-igo Wady ? Może cena, ale za dobre wózki się płaci niestety :[ Ale lepiej zaoszczędzić i kupić porządny wózek bo nawet prawdopodobnie moje drugie dziecko będzie na nim jeździło.

Gość gość
nie polecam tego wozka, jesli mieszkasz na wsi i chcesz dluzej wozic dziecko w gondolce. Ja zastanawialam sie nam tym wozkiem (szczerze odwiodlam meza, bo wygladal czadersko), ale widzialam, że w gondolce krótko pojeździ, bo mega mala, delikatny, typowo miejski wozek. NIe polecam, moj maly na pewno nie jezdzilby w nim do 8 miesiaca.

No ja z miasta jestem :] Tylko pytanie jaki wózek będzie idealny na wsi? Na nierównej nawierzchni każdy wózek będzie miał problem.

Gość gość
ja z 15:43. Nie chcialabym tego wozka, mimo, ze mieszkam na wsi, to nie w dżungli. mamy chodniki itp :) po prostu ten wozek jest bardzo delikatny. Sprzedawca sam nam to powiedział. A w jakim celu mam krytykować? Mowie tylko, że maxi cosi jest wiekszy i bardziej twardy. My z mezem jezdzimy tez na wycieczki, w gory itd. Tam po wertepach nie pojedziesz za bardzo M igo- poprawka-pojedziesz, ale to wozek wlasnie typowo na rowne nawierzchnie. Jejku same w sklepie zobaczycie, jaka małą ma gondolkę i jaki jest delikatny. Jest bardzo ladny, ale to tyle. Nie dla milosnikow wycieczek.

Gość gość
Czy ktoś ma do sprzedania wózek urban nomad (cały czarny z brązowymi detalami)?? Chętnie kupię używany:) mój mail: novakowska@g.pl