Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewkillllka

Nie chcę mi się spać

Polecane posty

Gość Ewkillllka

i nie mam co robić o tej godzinie.... :O

Gość Ewkillllka
:O

Gość Karolka ppppp
hej ja też nie mogę spać

Gość Karolka ppppp
mój mąż przyszedł pijany od kolegi i śpi teraz a ja się wkurzyłam i nie mogę zasnąć. wróciłam z 2 zmiany, zawsze jak wracam z 2 zmiany to on jest pijany... :(

Gość Ewkillllka
masakra jakaś.. siedzę na kafe i czytam jakieś chore tematy... :D

Gość Karolka ppppp
a co u ciebie maleńka ciekawego?

Gość Podświadomość
Radzę uprawiać sport. Jest dobry na sen kupiłem już biegówki, ale czy będę biegał? http://cur.lv/1bpbp

Gość Ewkillllka
Karolka współczuje... a często to się zdarza? x a ja siedze sama bo mój mąż w delegacji i wraca w piątek dopiero :O

Gość Ewkillllka
hahah zarąbisty płacz :D :D świetny filmik :D

Gość Ewkillllka
podświadomość na początku zawsze są chęci i motywacja do uprawiana sportu ale później? :D

Gość Karolka ppppp
Ewkilllka mój mąż wraca średnio 2 -3 razy naprany z roboty, w ogóle moje życie ostatnimi czasy przypomina koszmar

Gość gość
Jaki sport uprawiasz ?

Gość hard play hard
mi się też nie chce :D ale ja zawsze chodze późno spać :P w domu mówią na mnie nietoperz :D

Gość Karolka ppppp
pracę mam kiepską zarabiam jakieś marne 1450 czasem 1550, na 2 zmiany, 8 godzin na stojąco, zapiernicz niesamowity bo to praca fizyczna, na studia nie poszłam bo mnie nie było stać, a teraz muszę pracować byle gdzie, teściowie mnie nie znoszą bo szwagierka ich nabuntowała przeciwko mnie, maż coraz częściej przychodzi do domu pijany, ciągle jestem zmeczona po robocie albo ledwo wytrzymuję na 2 zmianie bo przed robotą gotuję sprzątam itp bo jestem pedantką i nie umiem mieć syfu wokół, mamy działki budowlane z których sprzedaży miał powstać mój i męża dom ale nie ma kupców bo takie czasy nastały,mąż nie ma etatu, na domiar tego co chwilę jestem chora i czeka mnie teraz gastroskopia i badania hormonalne bo staramy sie o ciążę i nic...

Gość gość
Prawie kazdy przez to przechodzi , tak wyglada 80% spoleczenstwa , ale sa i tacy z profesorem medycyny w willach z basenem..Trzeba się cieszyć tym co się ma..

Gość Ewkillllka
Karolka bardzo Ci współczuje.. Ja mam straszną odraze do alkoholu... toleruje jedynie okazyjnie i z tym czasami jest cięzko... My też się staramy o dziecko i nic :( miałam teraz nie dawno okres, po nim dostałam plamienia domyśliłam się że coś jest nie tak... zrobiłam test II kreski.. od razu do ginekologa, dostałam luteine a pęcherzyka nie było widać... powtórzyłam test po kilku dniach tez pozytywny... Przed wczoraj byłam na usg i prawdopodobnie chyba było widać pęcherzyk ale wczoraj pomimo luteine zaczełam plamić... dziś rano robiłam bete 3,14-nie ma ciązy i plamię krwią :O zstanawiam się czy może byłam w ciązy i poroniłam ale mam też coś pewnie z hormonami a do tego gin podejrzewa u mnie policystyczne jajnik :( jestem załamana tym wszystkim...

Gość Ewkillllka
ja nie pracuje, studiuje zaocznie... mąż pracuje...

Gość gość
Co studiujesz ??

Gość Ewkillllka
pedagogikę opiekuńczo wychowawczą i resocjalizacyjną :)

Gość Karolka ppppp
jejciu Ewkillllka oby nie policystyczne jajniki bo to masakra... ja jestem ze swoimi wykresami na ovufriend:) ale narazei tez mi nie wychodzi Bóg jeden wie co ze mna bedzie tak bardzo pragne byc w pelni kobieta i moc urodzic dziecko

Gość Ewkillllka
też się tego boje ale raczej na pewno to policystyczne jajnik plus doszło teraz-sama nie wiem co :O poronienie, jakieś problemy inne?? coś było widać na usg tylko teraz ytanie co? :(

Gość Karolka ppppp
ja tez mialam taki cykl w ktorym czulam sie inaczej temperaturka w pochwie sie pieknie trzymala wysoko piersi mi sie powiekszyly i bolaly, sutki wrazliwe az tu nagle ktoregos dnia obudzil mnie 0 4 nad ranem okropny bol podbrzusza, wstalam z lozka i lunela krew...

Gość Ewkillllka
też miałam objawy teraz, ból piersi, nudności, czasem wymioty, senność... i wszystko szlak trafił.. :( ja temperatury nie mierze i chyba teraz przestaniemy na staraniach... muszę się porządnie przebadać bo teraz co się dzieje z moim organizmem to jakieś nieporozumienie jest...