Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernank

panie premierze Donaldzie Tusk

Polecane posty

Gość bernank

składam doniesienie , jak pamiętam rok temu , latem , gdy łaziłem po ulicach Warszawy tak z nudów po pracy to na ulicach Warszawy i na starówce widziałem bardzo dużo kobiet w stanie zaciążonym, spacerowały same i samotnie albo ze swoimi facetami, mężami , do tej pory zapewne już urodziły i są szczęśliwymi matkami i kobietami , każda otrzymała 1000 zł. zasiłku becikowego a teraz jest rok 2013 , lato w pełni mijam kobiety na starówce i przy zamku królewskim , na krakowskim przedmieściu i nowym świecie i kobiety są jakieś dziwne, zatroskane, zestresowane, zahukane , nie widzę żadnej w stanie zaciążenia , może jedna na tysiąc, no wiem, że będą oszczędności dla ratusza z tego powodu , że becikowe nie zostanie wypłacone ale nie przybywa nam obywateli, kobiety się zabezpieczają i nie chcą zaciążyć , czy tylko dzieci urodzone z g***tów będą ratować wzrost urodzeń ?

Gość gość
Tak, tak bo Pan Donald Tusk na pewno Cię tu przeczyta na kafeterii zanim zaśmiecać zaczniesz forum bez sensownymi postami.

Gość bernank
spokojnie, mamy najbardziej rozbudowaną strefę administracyjną w Europie, ponad 90 ministrów i 180 zastępców, chętnych na stanowiska administracyjne jest ponad dwa miliony kobiet z dyplomami , doniosą Premierowi , że jest problem , zechcą się wykazać