Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedziałam chłopakowi że ma malego a ten mnie pobił

Polecane posty

Gość gość

Nie chciałam źle to był tylko żart poza tym sam się śmiał że jestem deskka. Nienawidzę go i nie pozwolę by ktoś mnie bił. Niech spi.erda.la maly ku.ta.s jeszcze się odgraża. :O byłam na nadukcji usram gnoja

Gość gość
dobrze zrobiłaś! faceci z małymi c**jkami to genetyczne odpady i nie powinni się rozmnażać, żeby nie przekazywać tego defektu. Im częściej będzie się im to kalectwo wytykać tym bardziej będą się bali kobiet i jest szansa, że nie znajdą żadnej, z którą będą mogli się rozmnożyć. Małe fiutki do gazu!!!

Gość gość
nom ale jak urodzi sie corka to jej rozmiaru przyrodzenia raczej nie przekaze :-D

Gość gość
ale ta córka może potem mieć syna i u niego się defekt ujawni. To że sama nie ma ptaka nie znaczy, że nie przekazuje genów odpowiedzialnych za jego rozmiar

Gość gość
No to ta córka znajdzie sobie faceta z dużym ptakiem, tzw dobry gen, dobrze prawie :) ? - idąc dalej twoim tokiem myślenia wiele kobiet nie powinno zostać dopuszczonych do rozplodu, ponieważ ich ojcowie mają małe ptaki

Gość Herr Pecia Goras
a to durny burak, jeśli mu zależy na tobie, to powinien ci zafundować ćwiczenia mięśni Kegla i kupić np. kulki gejszy. Odpuść tego niedouczonego koniotłuka.

Gość gość
Mówiąc krótko - wiele kobiet może mieć ten "defekt" po ojcu, ktory jak mówisz może się potem objawić w następnym pokoleniu. Rozumiem że w takim przypadku chcesz zamknac połowę ludzkości w komorach gazowych zgadza się ?

Gość gość
no właśnie nie powinno. Egzemplarze z małymi ptakami należy eliminować z puli genetycznej!!! Kobiety nie mnóżcie się z imitacjami mężczyzn z małymi fiutkami! Zróbcie to dla przyszłych pokoleń!

Gość Jestę Pielegniarkom
A brzydcy mogą się mnożyć a głupi biedni wszystkich może od razu poslij do komór a najlepiej siebie samego pozbędziemy się chorób psychicznych i urojen malego człowieczka