Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie że to ciaża

Polecane posty

Gość gość

Witam was ja kochałam sie z mężem w dni płodne chcemy mieć dziecko :) zeszły @ miałam 15 czerwca teraz powinnam dostać @ wczoraj lub dziś czasem ma co 26 czasem co 27 cykl.Zawsze przed @ bolą mnie piersi sa takie duże brzuszek też taki jak by większy a teraz okresu jeszcze nie mam piersi wydaja sie normalne ale nie bola wcale,jestem jakaś zmeczona nic mi sie nie chce,do tego wczoraj miałam sytuacje zjadlam zaczelo mi sie bekac i zwróciłam a wieczorem wychodzac z domku było juz oki a w sklepie tak mi było nie dobrze ze wracałam do domu.Myślicie że powinnam zrobić test czy poczekac

Gość gość
Myślę że w takiej sytuacji to trzeba zrobić test a nie pytać co robić. Skoro jesteś niecierpliwa to rób po prostu. Ja sama cierpliwie poczekałabym ale nie każdy potrafi.

Gość gość
No właśnie nie każdy potrafi jutro zrobie z rana i dzieki :)

Gość gość
I test zrobiłam wyszedł negatywny,a ja dalej @ nie mam.Myślicie że jeszcze za wcześnie było na zrobienie owego testu hmmmmm.

Gość gość
Dlatego pisałam że ja poczekałabym jeszcze. Sama robiłam test po tygodniu spóźnienia.

Gość gość
Jesli sie niecierpliwisz to idź do laboratorium wykonać test z krwi BHCG i będziesz wiedziała na 100%. Gdybac możesz, ale tylko sie nakrecasz i niepotrzebnie smucisz lub cieszysz.

Gość gość
Dzieki kochane tak ta niecierpliwość ehhhh i te nakręcanie się nie potrzebne poczekam do poniedziałku-taka kolej rzeczy :) myślałam ze jak test wyjdzie że nie jestem w ciąży to będę spokojniejsza nie tym razem może kolejnym się uda a tu pyk coraz bardziej sie zastanawiam co jest grane :(Dzięki dziewczyny nigdy nie korzystałam z takich forum zrobiłam to pierwszy raz fajnie że coś takiego jest jak nie masz z kim pogadać na takie tematy :)