Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria353535

Z kąd KRWOTOK miał ktoś tak ????

Polecane posty

Gość Daria353535

Witam wszystkich .. jestem obecnie w 35tygodniu ciązy , wszystko jest dobrze . Ale zastanawia mnie jedna rzecz i nie moze dac spokoju .. będac w 26tygodniu ciązy dostałam krwotoku silnego podczas stosunku (zaznaczam ze kompletnie nic mnie nie bolało)..przedtem nic sie nie dzialo . lekarz zalecal seks w ciąży mówił ze to nic groznego.. pojechalam do szpitala , a oni co? zaczeli sie smiac z tego ze przezywam i placze . a plakalam bo w karetce ratownik powiedzial ze to poronienie. ok 2godziny pozniej normalnie czulam dziecko i wszystko bylo i jest dobrze . pytając lekarzy nikt nie potrafil odpowiedziec mi dlaczego mialam krwotok ... szukalam tez na ten temat wiadomosci w internecie ale nie znalazlam nic moze miala któraś z was taka sytuacje kiedys?

Gość gość
to na pewno z nieznajomości poprawnej polszczyzny i ortografii z kąd Boże widzisz i nie grzmisz

Gość gość
Krwiak?

Gość gość
Ja w 26 tyg, miałam krwotok , samoistny, dziecko tak się mocno poruszało, Zabrało mnie pogotowie. No i nic wszystko było ok. Też nie wiem dlaczego.

Gość Daria353535
ja nie pisze tutaj po to zeby ktos mnie poprawiał masz tak pisac to nie pisz w ogóle a nie sie czepiasz !!!!!!

Gość Daria353535
a czy po tym krwotoku znow normalnie uprawialas seks z mezem czy mialas zabronione? bo my sie kochamy raz na jakis czas .. ale za kazdym razem boje sie bardzo ze krew poleci

Gość gość
Poszłabym do innego lekarza bo i twój i ci w szpitalu to jacyś olewacze. Krwotok nie bierze sie z niczego. To nie plamienie czy odrobina krwi a powazna sprawa. Minęło już trochę czasu co prawda ale wolałabym i tak się upewnić.

Gość Daria353535
no tyle ze mnie badalo wielu lekarzy i to w kilku szpitalach . specjalnie wyjechalam do szpitala do innego miasta i tam tez nic konkretnego sie nie dowiedzialam .. a czy to mogloby byc spowodowane np przez nadżerke ? bo ja mam od poczatku ciazy

Gość gość
Daria miałas krwotok i dalej sie bzykacie?? ale z was debile, wola stracic dziecko niz wytrzymac bez sexu no szok

Gość Daria353535
tak ale to nie jest tak ze nie zapytalam lekarza czy cos bo pytalam czy mozemy .. powiedzial ze tak ze to jest naturalna rzecz tylko rzadziej niz kiedys i znacznie delikatniej ..

Gość gość
nie chrzań, to miałaś krwawienie a nie krwotok, po krwotoku miałabyś badania robione i zakaz seksu!! przy plamieniach lekarz odradza seks

Gość Daria353535
miałam robione badania , a zakaz seksu na dwa tygodnie chyba wiem co mowie , i sadze ze krwawienie nie wyglądało by az tak zle bo wygladalo to tak jak by cos pękło i wylalo sie z 2szklanki krwi .. jak to jest dla cb tylko krwawienie to nie wiem jak wyobrazasz sobie krwotok !!!!!

Gość fgfgfg
mogła krwawić nadżerka, mógł pęknąć krwiak...

Gość gość
coto za glupia moda w tym necie, zeby wyraz "stad" pisac Ztad? analfabetki, jak wy chcecie potem swoje dzieci uczyc...

Gość Daria353535
ale naprawde to nie jest twoja sprawa jakie kto błędy popelnia w pisaniu bo NIE O TO TUTAJ CHODZI . kazdy pisze tak jak mu sie to podoba , a forum jest dla osób które chca sie wygadac lub dowiedziec sie czegos .

Gość gość
daria jestes debilem

Gość gość
Ja miałam krwotok i to nie jest zwykłe plamienie, krew pociekła jak by mi wody odeszły. Z takimi sprawami nie ma żartów, radziła bym zrobić badania które wykażą nieprawidłowości, nie daj się zbyć słowami: to jest normalne, od czegoś oni w końcu są.

Gość Daria353535
no przeciez mówie ze ZROBIŁAM BADANIA . i lekarze powiedzieli ze jest wszystko dobrze .. dlatego pytam na forum co to moze byc bo dla mnie tez to jest dziwne ze tak z niczego sobie krew poleciala .. i spokoju mi to nie daje mimo ze jestem juz przy koncu ciazy i wszystko jest dobrze