Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Buahahahah ale akcje miałam. Spotykałam się z takim typem, latał za mną

Polecane posty

Gość gość

jak pies za suką, co bym nie poprosiła, to on zrobił, normalnie taki frajerem że cho cho. No sobie myślę że jak się stara tak i stara to się z nim prześpię niech ma co z życia i wiecie co? Jak ściągnął spodnie to wybuchnęłam śmiechem ha ha nigdy czegoś tak małego nie widziałam, no nie mogłam się powstrzymać. Nie wiem, może jakiś niedorozwinięty był czy co, na długość tak jak palec co sie fack you pokazuje na grubość może z dwa palce ha ha chłopak jak zobaczył że ja się ze śmiechu z boku na bok przewracam popłakał się, ubrał i uciekł ha ha nawet mu eska napisałam czemu się nie odzywa i czemu uciekł a on milczy jak grób a tak za mną latał tyle czasu heh

Gość gość
Dla ciebie prostak będzie w sam raz :)

Gość gość
miałam podobnie z tym że to było u niego i mnie wyrzucił nie dość że fizycznie nie był mężczyzną to jeszcze miał czelność mnie wyrzucać głupi debil z małym fiutem tak koleżankom na niego nagadałam że pół miasta się z niego śmiało

Gość gość
niesamowicie śmieszne , zwykła k***a jesteś , do tego nie szanujesz mężczyzn , a przecież on sobie penisa nie wybierał , wpędziłaś go w kompleksy , teraz nie wiadomo co on sobie myśli i co może popełnić w afekcie

Gość gość
no ale jak miał małego to po co za mną łatał? To ja się do niego zalecałam? niech sobie zobaczy w intenrecie jak wyglada penis najpierw a pozniej bierze za dziewczyny

Gość gość
A my sobie wybieramy małe cycki? Tez gardzicie plaskimi laskami.

Gość gość
autorko czy ty myślisz że wszystko opiera się na seksie ?

Gość fjisdjvfhdb
w huju bym miała takiego gościa

Gość gość
Słabe geny. Płaskie laski mogą sobie zrobić cycki, ale facet z małym ma przej****e.

Gość małggggg
Dokładnie. Faceci z małymi penisami powinni być znakowani jak krowy, jakimś tatuażem na czole, co byśmy my kobiety wiedziały, że z takimi nie warto się zadawać. Ostatecznie jak ktoś ma małego, niech zadaje się z tymi kobietami, których nikt nie chce, one nie powinny wybrzydzać :D

Gość rousi
baby jesteście wstrętne, a nie można bylo jakoś delikatniej? i z tych wypowiedzi wynika że jak ma małego to nie ma prawa do kobiety. Ciekawe czy wy takie idealne. i mówię to jako kobieta. Nie, nie taka której nikt nie chce. Zal mi tego faceta to okropne jak go potraktowałaś. To ty sobei może zobacz na necie jak wygląda kultura i klasa a później się zabieraj za facetów. dziękuje:p

Gość gość
Jak jest bogaty to powiedzmy, ma jakieś szanse ;)

Gość gość
Koło kultury ona nie stała, ale on niepotrzebnie latał za nią. Widać jaka jest głupia z jednej wypowiedzi.

Gość rousi
no ale ja nie rozumiem to jak facet ma małego to nie może już próbować znaleźć sobie kobiety? to smutne. no ale jak już tak bardzo jej nie pasowal, można było jakos inaczej to rozegrać a nie wyśmiać i do płaczu gościa doprowadzić. To jest podłe ;/a laski tak płaczą że faceci nie lubią np. płaskich. piszecie ze można sobie zoperować ale wiadomo że mało która to robi, trzeba mieć dużo forsy itd.. i nie każda chce się dać kroić za cycki. a ten facet co ma zrobić iść się powiesić za coś za co nie odpowiada? echh no smutno mi się zrobilo jakos. jakby był jakimś gorszym gatunkiem czlowieka

Gość gość
Bo jest gorszym gatunkiem człowieka. Mały penis = słabe geny. I możesz to sobie tłumaczyć jak chcesz, ale najlepiej właśnie, gdyby nie szukał sobie kobiety i umarł wraz ze swoimi słabymi genami. Takie życie kobieto. Nie ma też porównywać co piersi do prącia. Przecież przeznaczenie jednego jest do karmienia dzieci, a drugiego do uprawiania seksu! Facet z małym jest 1000000 razy gorszy od kobiety z małymi piersiami. Bo kobieta zostaje kobietą, a facet, no cóż, chyba tak jak piszesz, to gorszy gatunek. Ja się wcale nie dziwie reakcji autorki tematu, jeżeli ma się wysokie oczekiwania, to taka niespodzianka może naprawdę rozbawić.

Gość gość
kobieta bez mózgu założyła temat a czy to jego jest wina ze natura go obdarzyła takim a nie innym sprzętem a wy co takie idealne jesteście cycki macie tyle co ledwo widać i ja z tego powodu mam się śmiać kretynki jesteście i tyle

Gość rousi
no oki ja rozumiem że to może nie pasować, że nie zadowala itd ale nie wiem jak można pisac o kimś że jest gorszy bo ma małego. ogólnie ciężka sytuacja ale po wypowiedzi autorki wynika ze nie za bardzo powinna mieć wysokie wymagania skoro uzywa sformułowań typu " latał za mną jak pies za suką". świadczy to o niej. powinna kiedys znalezc się w podobnej sytuacji i też zostać wyśmiana za cos na co nie ma wpływu. każdy może mieć oczekiwania jakie chce ale trzeba umeić się zachować, mam nadzieję że ten chłopak nie wpadnie w jakąś depresję przez to. Autorko ty też nie powinnas się rozmnażać bo masz pusty łeb a na to zadna operacja nie pomoże. i nie mówię tu o wymaganiach ale o szacunku do drugiej osoby.

Gość gość
Tak faceci z malym sa GORSI. Zwiaze sie z takim urodzi mu chlopca i co syn tez bedzie mial malego i pewnie nabawi sie komplesow. Zadna matka nie chce zeby syn z jakiegos powodu cierpial. A druga sprawa to jak juz urodzi mu dziecko naturalnie to ten jego maly zupelnie nie bedzie sie do niczego nadawal bo go nie poczuje. I co to bedzie kobiety wina ze sie powieszkszyla po pordzie.

Gość gość
Tak już jest, ze ludzie są wysmiewani za to na co nie mają wpływu. Jeśli można to zmienić to pól biedy, ale w takim przypadku, nie ma czego chłopakowi zazdrościć.

Gość 1234567aabs
Ja też mam małego. Nigdy nie miałem dziewczyny, nigdy o nikogo się nie starałem, bojąc się właśnie, że może spotkać mnie to, co spotkało tego chłopaka. I co mam robić? To naturalne że czuje potrzebę poszukiwania kobiety, odczuwam potrzebę towarzystwo, bliskości, seksu ale nie mogę nic z tym zrobić, bo urodziłem się na swój sposób upośledzony.

Gość jestem gościem tutaj
I ja się uśmiałam:) :):) Dobre fiut jak palec:) :)

Gość gość
Faceci z malymi niech szukaj kobiet wsrod brzydkich lasek, ktorych nikt nie chce. One nie beda wybrzydzac. Ale jak dziewczyna jest ladna ma powodzenie a oni za nia lataja to niech sie nie dziwa ze taka laska ich wyśmieje. Wiem ze to okrutne, ale taka jest rzeczywistość.

Gość gość
Laska z klasa nie wysmieje, ale tak to jest jak sie nie ma kultury.

Gość gość
Zgadzam się w 100%. Niech ci z małymi biorą się za te najbrzydsze których nikt nie chce, bo to jest ich grupa docelowa, one nie będą wybrzydzać. Tylko, żeby wam nie przyszło dzieci płodzić! No chyba że chcecie im spieprzyć życie tak samo, jak spieprzono je wam.

Gość gość
Ja kiedys umawialam sie z kolesiem, ktory mial malego. Uwazal sie on za pana swiata i jeszcze pod koniec naszej znajomosci bezczelny wytknal mi, ze przytylam 5 kg.

Gość gość
Najbardziej przesrane mają jednak ci którzy nie dość że mają małego to są jeszcze niscy i brzydcy. Takim to ciężko nawet pośród tych których nikt nie chce, znaleźć kobietę :D

Gość gość
Haha no tamten, ktory wytknal mi 5kg byl niziutki. Ale mial twarz Brata Pitta ;p

Gość gość
ze mnie bys sie zasmiala i bylby to twoj ostatni mometn w zyciu, skrecilbym kark

Gość gość
dobrze ci powiedział że przytyłaś hehe ja bym ci jeszcze powiedział że śmierdzisz rybą hehe