Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek995

VooGo.pl Zaprojektuj swoje wizytówki !!

Polecane posty

Gość marcinek995

Witam wszyskich chciałbym wam przedstawić internetowy serwis który specjalizuje się w projektowaniu własnych wizytówek Online . W zaledwie 3 minuty można zaprojektować własną wizytówkę na praktycznie każdą okazję. Wszystko tworzy się przez prostą aplikacje która ma bardzo dużo ciekawych funkcji .Serwis VooGo jest start-upem i w związku z tym w fazie startowej oferuje najniższe ceny na rynku i liczne promocje.Wizytówki drukowane są na najlepszych na świecie maszynach do druku cyfrowego - Xerox 1000. Wszystko jest bardzo łatwe i proste :)

Gość Ania Banaszczuk
Znam, znam tę firmę. Idąc tym tropem ja się natknęłam na 4create.eu. Polecam!

Gość Tito7
Fatalna firma, zero profesjonalizmu. Szybko, po łebkach bez żadnej weryfikacji, bez kontroli poprawności i jeszcze twierdzą że zgodnie z regulaminem - którym powinien się zainteresować Rzecznik do spraw konsumentów. Bezczelna obsługa przez telefon włącznie z rzuceniem słuchawki na koniec rozmowy - gdzie w żaden sposób wredny babsztyl nie da ci dojść do słowa. KATEGORYCZNIE Z DALA OD TEJ PSEUDO FIRMY !!!

Gość gość
Właśnie dostałem wizytówki, nie dość że rozmyte mimo wyboru szablonu to jakoś papieru średnia. Po sprawdzeniu okazało się że to kolejna firm klon "colorlandu". Nie polecam.