Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest sens bycia z kims?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
Co nam daje ziwazek?

Gość gość
Byłam w kilku różnych związkach, niewiele mi to dało, nauczyłam się ostrożności i nieufności. Teraz jestem sama, tylko czasem brak mi czułości, wtedy kuruje się winem.

Gość kryzys mam.
Tez sobie to pytanie zadaje od pewnego czasu. Każdy zwiazek cacy na poczatku , potem ciagle jakies problemy. Po ok 7 latach nie możesz już zdzierżyć nawet dotyku a co dopiero czerpac przyjemnosci z sexu z tym samym partnerem. Znasz go na wylot, nie macie juz o czym rozmawiac, zaczynacie sobie działac na nawery i po jakis 10 latach rozwód

Gość gość
u mnie kryzyz po 2 latach. i ciagle mysle o tym ze lepiej mi jest samej z dzieckiem niz z nim.

jest się dla kogoś a nie ktoś ma być dla nas i jeśli nie widzicie w tym sensu to lepiej nie być w związku szukacie sensu? sensem jest miłość

Gość mój mały mikrokosmos
jaki jest sens ? nie mam pojęcia. wiem że łatwiej mi być z nim niż bez niego. że gdyby go miało zabraknąć w moim życiu to byłby to wręcz fizyczny ból. ale nie szukam w byciu związku ani celu ani sensu.

Gość koletf
To chyba zależy jakim typem człowieka się jest i z kim się jest. Ja po 5 latach związku miałam kryzys, kłótnie facet odszedł do innej a ja w ciąży sama, mieliśmy siebie dość nie było szacunku no nic, nie było o czym gadać nic nie robiliśmy razem, zero wakacji i wyjazdów, to chyba od początku było zauroczenie a nie miłość albo niedojrzała miłość i to ślepa ;) Przeszłam sama przez ciążę, teraz dziecko ma dwa lata i powiem szczerze że przykro jest bo nie ma się z kim dzielić radości z dziecka ale z drugiej strony nie chciało by mi się jeszcze facetem zajmować, dbać o dom dziecko a wieczorkiem jeszcze jakiś seks na dzień dzisiejszy jest tego brak ale nie na tyle duży żeby mnie ciągnęło do związku, wolę relaks z winem i mieć święty spokój niż faceta jeszcze na głowie ;) Wcale mnie nie dziwią rozwody, każdy potrzebuje trochę swobody oddechu a związki nie zawsze na to pozwalają, ja jestem typem samotnika bardziej, lubię byc sama, organizować sobie czas po swojemu, nad związkiem trzeba pracować dbać o drugą osobę o siebie, mi się tego nie chce robić teraz :)

Gość gość
ok ale na milosc tez skladaja sie pewne rzeczy.