Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła32

Kto ma kuchenkę gazowo-elektryczną Mastercook ze szklaną płytą

Polecane posty

Gość bambaryła32

Od jakiegoś czasu zaczęła się psuć tzn. iskrownik sam się włączał i czasami wywalało korki, mąż parę razy zdejmował płytę i czyścił środek Dzisiaj jak myłam kuchenkę kopnął mnie prąd,wydaje mi się,że sprzęt który jest dopuszczony do sprzedaży musi być bezpieczny! jak się okazuje nie jest! Mieliście taką sytuację?

Gość gość
Ja mam mastercook ze zwykłą, metalową płytą, pod zabudowę, ale to nieistotne. Uważam że to zwykły szajs, dwa palniki już prawie nie działają, jeden z nich przestał działać wkrótce po zakupie. Jeśli już uda się je zapalić, to podczas gotowania nagle odcięty zostaje dopływ gazu i palnik gaśnie. Nie zalałam kuchenki, czyszczę ją regularnie a doprowadza mnie do szału. Po zakupie szukałam na forach w internecie informacji na temat tych usterek i znalazłam opinie i problemy podobne do moich. Reklamacji niestety nie zgłosiłam o czasie, nie miałam do tego głowy, a teraz już po gwarancji. Nigdy więcej mastercook.

Gość bambaryła32
no mnie niestety zdarzyło się zalać,ale przecież producent powinien liczyć się z tym,że czasami coś wykipi i się zaleje bo to kuchenka jakby nie było. szajs szajsem jak coś się psuje,nie działa,ale kurde,żeby sprzęt był niebezpieczny to szok