Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Motylek02

Czy mam szansę zostać modelką?

Polecane posty

Chciałam poznać opinię osób, które mnie nie znają. Piszcie, ale serio, nawet jak macie krytykować. Moi znajomi mówią, że powinnam się zgłosić do agencji dla modelek, ale ja chyba jestem trochę za stara na to już. Mam 22 lata [prawie 23, ale nie lubie jak mi ktoś dopisuje pół roku :/]. Tak wiem, wyglądam na 14-16 lat :P. Jak to znajomi zawsze potrafią naciągać fakty. Zacytuję to co oni mówią. "Jesteś chuda, zgrabna, ładna". Ja sama nie lubie siebie oceniać i lepiej jak to zrobią osoby z zewnątrz. To jak uważacie? Piszcie szczerze. Mam jakiekolwiek szanse? Moje fotki: nr 1 http://i.pinger.pl/pgr247/f0d24cc90018540551c3731b

Gość gość
hahaha,to prowo,nie? :D :D

Gość gość
Nie bardzo, raczej fotomodelka prędzej. Ale szału nie robisz jakiegoś choć brzydka nie jesteś. Jak dla mnie 6/10

Gość gość
spróbuj jako fotomodelka. Masz coś przyciągającego w sobie... jak masz portfolio to startuj z tematem, nigdy nie jest za późno;) jak nie masz, to obczaj na necie jakieś konkursy. Jest masa tych, w których możesz wygrać taką profesjonalną sesję;)

Gość gość
To prowo?

Gość gość
Spokojnie możesz zostać modelką. Zapisz się do tatiz agency, mają bardzo dużo zleceń.

Gość gość
Zgłoś się do następnej edycji TopModel! Tam albo Cię wezmą, albo tak skrytykują, że Ci się odechce!