Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bycie dziewica/prawiczkiem w wieku 20 lat serio jest takie dziwne?

Polecane posty

Gość gość

czy to serio takie dziwne w dzisiejszych czasach? znam duzo takich osob i nie sa zamknieci w sobie czy jacys niezaradni, to wrazliwi, mili ludzie... chociaz kazdy zetknal sie z opiniami na swoj temat ze sa jacys inni. ja tez tak mialam gdy zwerzylam sie kolezankom ze jestem dziewica, bardzo sie zdziwily i mowia ze cnotka i nie korzystam z zycia.

Gość gość
aha i nie chodzi tu o religie czy dorabianie jakichs ideologii do tego.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
nie jest dziwne, a pietnuja to jedynie frustraci i frustratki z kafeterii :D ale na tym forum siedzi w chooj patologii wiec dla nich to moze byc cos niezwyklego, bo oni juz bzykaja sie w wieku 15-16 lat :D

Gość gość
Jest. Podobno przed zmianą wyglądu byłam brzydka jak noc a dziewicą przed 20 już dawno nie bylam..

Gość gość
jest to dziwne, takie rzeczy załatwia się już w szkole, nie wiem, na co czekasz???? z każdym rokiem są mniejsze szansę na zdobycie partnera, a doświadczenie to podstawa, każdy tego wymaga. co z Tobą nie tak, jesteś brzydka czy nieśmiała? zrób coś z tym, bo aż żal takie rzeczy czytać. poza tym myślę, że to prowokacja.

Gość gość
bylam w zwiazku, ale chlopak ze mna zerwal bo nie bylam jeszcze gotowa na seks.

Gość gość
tak, to jest dziwne.

Gość gość
moze dziwne... ale wolalabym miec pewnosc ze to ten, ze mnie kocha i nie zostawi a mi ciezko uwierzyc w ludzi po prostu

Gość gość
nie,nie jest dziwne,dziwne to majac +25 l

Gość gość
jest ruch czystych serc skupiajacy dziewice w włoszech terz jest załozony przez było modelkę autorka ocalona z piekła w ciagu roku zapisało sie około 5 tys dziewic

Gość gość
ja mam 24 lata i jestem bo nie odczuwam takich potrzeb i byłby to dla mnie kolejny kłopot w życiu.

Gość gość
"Terz" nie r***aja i pisac nie potrafia! ;)

Gość 12345gosc
Jak dla mnie to nie jest dziwne

Wydaje mi się,że w ogóle nie jest to dziwne :P jeżeli nie poznałaś w życiu chłopaka,którego kochasz i chcesz z nim być,to nie ma sensu ;) bzykać się z byle kim,bo masz 19/20lat? :P na wszystko przyjdzie czas. Ale w sumie patrząc na chłopaka w wieku 20lat to trochę dziwne,jeżeli nie miał partnerki :P u nich działa to chyba inaczej :D

Gość 12345gosc
Tu mowa o dziewictwie , a nie o tym, ze ktos w wieku 20 lat nie mial partnera/partnerki. A dlaczego mialoby to byc dziwne facet 20lat, prawiczek?

Gość gość
to jeszcze nic. dziwniejsza jest dziewica która pracuje jako panienka z erotycznych reklam w gazetach i pisze smsy z facetami ;P

Chyba jak nie miał partnera/partnerki to jest dziewicą/prawiczkiem ? :) pomyśl,później napisz :P każdy ma swoje zdanie,ale według mnie facet w wieku 20 lat prawiczek to coś dziwnego :P

A co, bierzesz udzial w jakims wyscigu szczurow? Jezeli tak, to pozbadz sie dziewictwa i badz taka, jak inni. A jezeli z Twojego czynu wynikna jakies konsekwencje? To kto bedzie za nie odpowiadal i nosil ich brzemie? Ty czy "wiekszosc", ktora Cie zachecila? Z powyzszego w prosty sposob wynika, jak glupie jest dzialanie stadne. Po to masz swoj mozg, aby podejmowac decyzje nie ogladajac sie na wiekszosc, ktora i tak plecie farmazony.

Gość 12345gosc
"Chyba jak nie miał partnera/partnerki to jest dziewicą/prawiczkiem ? usmiech.gif pomyśl,później napisz jezyk.gif każdy ma swoje zdanie,ale według mnie facet w wieku 20 lat prawiczek to coś dziwnego" Dziwnego na jakiej podstawie? Jakie jest twoje uzasadnienie? To ty nie zrozumialas, bo mowisz, ze facet ktory nie mial partnerki jest dziwny, a temat jest o dziewictwie. Gosc mogl miec partnerke, ale nie spac z nia i zostac prawiczkiem.

Gość gość
Szukam kogoś na seksik teleofn. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksikualnymi. Moje zdjęcia są tutaj:http://www.sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksikualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki