Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdierfjowqiq

Akademia MSP- Szkoła kosmetyczna

Polecane posty

Gość fdierfjowqiq

Hej dziewczyny czy któraś z was chodzila moze do tej szkoly w Gorzowie i moglaby cos wiecej powiedizec??

Gość natala28
ja byłam na kursie stylizacji paznokci i przedłużania rzęs, dla mnie coś niesamowitego, uczyła mnie pani Monika, która jest bardzo profesjonalna i szczegółowa,wytłumaczyła wszystko, wszystko krok po kroku pokazywała, chwila teorii i cały czas praktyka, miałam żel akryl hybrydę, farby akrylowe manicure pedicure no i rzęsy. Pracowałam na produktach nie tylko jednej marki tylko na takich które są sprawdzone i bardzo dobre jakościowo. z czymkolwiek miała problem pani Monika wytłumaczyła. dla mnie super i żałuje że nie moge pozwolić sobie na 2-letnią szkołę kosmetyczną. Polecam wszystkim i czekam do nowego roku żeby starać się o dotacje z UP i otworzyć własny salonik

Gość gość
zgadzam się z opiniami powyżej. W tej szkole większość czasu zajmuje praktyka, a nie nudna teorii. To pomogło mi zdobyć niezbędne doświadczenie i odwagę do otworzenia własnego salonu piękności.

Gość Daria

Bardzo ciekawie piszecie o tej szkole, a ja właśnie chcę się do jakijś szkoły kosmetycznej zapisać, to dzięki Wam za namiary do Akademii MSP.