Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale dzis sobie wstydu narobilam.

Polecane posty

Gość gość

Mam okres.I to bardzo obfity. Rano wstalam przebralam sie umylam i wyszlam do miasta na zakupy.Czulam ze cos jest nie tak. ja patrze a na tylku wielka czerwona plama. ale obciach. zdarzylo wam sie ze wam przecieklo?

Gość gość
Gorzej. Poroniłam na kolędzie. Chlusnęło mi na ziemię jak się modliliśmy. Wielki czerwony skrzep :o

Gość gość
wy jestescie nienormalne... z poronienia zartujecie?

Gość gość
Autorko, wyluzuj to naprawdę żaden wstyd. Ot, zdarzyło sie.

Gość gość
miec caly tylek czerowny. napewno ludzie iwdzieli.

Gość gość
było sobie czarne spodnie włozyc a nie białe w okres

Gość gość
mialam na sobie niebieskie spodnie. ale i tak bylo widac plame.

Gość gość
To nie jest żart, tak było naprawdę. Poroniłam na kolędzie. Ksiądz wyszedł, mąż mnie wsadził w auto i zawiózł do szpitala. Od razu miałam zabieg (usunięcie pozostałości), nocka w szpitalu, rano do domu... Do dziś mi wstyd jak widzę tego księdza :o

Gość gość
Mi sie nie zdarzylo. Ale bylam na randce.z.moim obecnym mezem,jedlismy pizze a on raptem :o Bozeeee!a ja o co chodzi?a on,zebym sie odwrocila. A tam dziewczyny,takie kilkunastoletnie,wychodzily akurat, a jedna z czerwona plama miedzy nogami....

Gość gość
autorka z 19 nie powinno być Ci wstyd, to ogromna tragedia

Gość gość
nie rozumiem czego sie wstydzicie, to sa naturalne rzeczy, ktore czesto dzieja sie niezaleznie od nas...

Gość gość
wstyd powinno być księdzu, że cudu nie było... ja kiedyś wracałam z pracy r***liwą ulicą i w pewnym momencie poczułam, że mam mokro między nogami -nie wiem jak to się stało, ale zesikałam się, czego kompletnie nie poczułam, na szczęscie miałam sweter, który owinęłam wokół bioder i doszłam do domu, chociaż nie wiem jak długo szłam z mokrą plamą na pupie

Gość gość
Na lekcji spódnica naszej profesorki była z tylu czerwona,miała dużą plamę ale nikt nie śmiał zwrócić jej uwagi.Mielismy dwie lekcje z nią pod rząd i na drugiej lekcji juz sie nie pojawila.Siedzieliśmy sami w klasieNa następny dzień ona sama powiedziała ODNOŚNIE WCZORAJSZEGO DNIA,TO DLACZEGO NIC MI NIE POWIEDZIELIŚCIE?Każdy oczy wbił w podloge.

Gość gość
a powiedzenie-nic,co ludzkie nie jest mi obce...? ;-)

Gość pbssss vel wcześniejszy gość
Ja miałam raz takie okropienstwo, gdy byłam u "teściowej", spałam u mojego partnera... Chciałam wstać do ubikacji, by sprawdzić, czy coś nie leci i nagle chlust... Jak tylko wstałam, poleciało mi po nogach, pomiędzy majtki, prosto na podłogę... Zabrudzilam cały parkiet... ;( Wstyd jak cholera, dobrze że nie miał wylozonego dywanu... :( Powiedział, ze ze szklanka krwi mi poleciała... Okazało się, że dostałam okres... To już drugi raz w tym roku, wcześniej zdarzyło się to u mnie na działce...

Gość gość
drugi raz w tym roku?moze idz do lekarza, normalnie kobiety maja okres co miesiac

Gość do tego mądrali niżej
No jest to obciach, dziewczyny, ale bez przesady. Chyba każdy dorosły człowiek wie (nawet nie dorosły - taki, który już jest uświadomiony co do fizjologii kobiety), że kobieta ma okres ;) Szkoda tylko, że nikt nie zwrócił ci uwagi, ja pierdzielę, masakra. Widzą, że kobieta wtopę przyliczyła, ale nikt nie podejdzie i nie powie dyskretnie w czym rzecz :O

Gość gość
mi się zdarzyło, ale ja profiklaktycznie na te intensywne dni zakłądam czarne portki i tak było tamtym razem. Nie wiem, co się podziało, ale 2 i 3 dzień miałam tak masakryczne, że co pół godziny toaleta, dosłownie. I wyszłam ja z toalety w pracy, gadam z szefostwem, czuję, że jest mokro, domyśliłam się o co chodzi, chusteczką wytarłam na szczęście skórzany fotel, żakiet zakręciłam na tyłek, dobrze, że autem byłam. Masakra. I tak mam od 3-4 cykli, że 2 i 3 dzień (z nockami) to mam podwójne zabezpieczenie, korek i pielucha:-o

Gość do tego mądrali niżej
Może powinnaś iść do lekarza, skoro tak intesywne krwawienia nie zdarzały ci się wcześniej ? To przecież niepokojące powinno być dla ciebie.

Gość gość
ja mam pierwsze 2 dni bardzo obfite.wczoraj to co 2-3 h zmienialam podpaske bo tak leci\ ze mnie.