Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralinkaczekoladowa

Wyszlam za geja?

Polecane posty

Gość pralinkaczekoladowa

Jestesmy malzenstwem od roku, nie mamy jeszcze dzieci, ale ostatnio niepokoi mnie zachowanie meza. Zmienil prace, i dosc czeste umawia sie w kolegami na piwo. Jednak mam wrazenie ze z jednym z nich dziwnie rozmawia, pisza do siebie czesto smsy, niby nic takiego, ale wydaje mi sie ze czesc kasuje, oczywisie przetrzepalam mu telefon i historie w kompie, widze ze czesto oglada jego profil na fb, jego zdjecia:/ Dziwnie sie z tym czuje, jakby byl zafascynowany tym facetem, wstydze sie go zapytac wprost bo to brzmi niedorzecznie ale czuje ze cos nie tak!

Gość gość
A kochacie się normalnie czy raczej unika zbliżeń?

Gość pralinkaczekoladowa
Jest raczej tak samo, tzn nigdy nie kochalismy sie jakos super czesto, ja na tabsach nie mam wysokiego libido, on tez nigdy nie mial duzych potrzeb.

Gość gość
Faktycznie troszkę to dziwne. Może jest bi? Albo naprawdę przypadli sobie do gustu (w sensie koleżeńskim). Mój facet ma wieloletniego przyjaciela.Spędzają ze sobą dużo czasu, często do siebie dzwonią, piszą.Czasami się śmieję że to jego kochanka ;-) Miej oczy szeroko otwarte ale nie panikuj. Postaraj się poznać tego faceta.Fajnie by było jakbyście wyskoczyli we trójkę na jakąś imprezę czy browara.Mogłabyś wtedy zaobserwować jakie są między nimi relacje.

Gość pralinkaczekoladowa
Widzialam go kilka razy tylko, ale bez dluzszej rozmowy bo akrat szli na wieczor z kolegami(mam nadzieje). Ale moze to dobry pomysl aby go zaprosic, tylko jakos samej mi glupio z moimi podejrzeniami, nie wiem czy to nie wyjdzie dziwnie:/